001 -Family
Landelijke Opschoondag op 26 maart ook in Hofland Mijdrecht

Landelijke Opschoondag op 26 maart ook in Hofland Mijdrecht


Geplaatst op: 16 maart 2015

De Landelijke Opschoondag is een dag om mensen te stimuleren zwerfafval op te ruimen, eigen afval of van een ander. Het geeft een positief gevoel, en wanneer 10 procent van de burgers dit regelmatig doet, verdwijnt het probleem zwerfafval als sneeuw voor de zon. De Landelijke Opschoondag is een initiatief van NederlandSchoon.

In het kader van deze landelijk georganiseerde Opschoondag gaat deze actie in de wijk Hofland op donderdagmiddag 26 maart al van start. Samen met de bewoners, het bewonersplatform, de gemeente en de scholen zorgen we voor een schone golf door Hofland op deze donderdagmiddag.

Het verzamelpunt is bij Albert Heijn aan de Leicester van 13 tot 16 uur. Hier worden de materialen uitgeleend; knijpers, handschoenen en vuilzakken. Dit is ook weer het verzamelpunt voorde volle zakken zwerfvuil.

Van 13:45 - 14:45 zullen leerlingen van het VeenLanden College en OBS De Eendracht de vrijwilligers komen versterken. Albert Heijn zorgt voor een warm drankje en een koekje bij deze actie.

Bent u betrokken bij onze wijk en ergert u zich ook aan al het zwerfvuil kom dan ook langs om mee te helpen. Als iedereen in de wijk mee helpt en één of meer stukken zwerfafval opruimt, dan is aan het eind van de middag de hele wijk schoon!

Kom en doe u ook mee!

Kunt u niet langs komen op 26 maart, maar wilt u wel meehelpen de wijk schoon te houden? Dan kunt u een mail sturen naar nmederondevenen@odru.nl. Zij zorgen dat u een afvalgrijper krijgt.

Contactgegevens: Hebt u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met het bewonersplatform hofland@email.com


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Landelijke Opschoondag op 26 maart ook in Hofland Mijdrecht

De Landelijke Opschoondag is een dag om mensen te stimuleren zwerfafval op te ruimen, eigen afval of van een ander. Het geeft een positief gevoel, en wanneer 10 procent van de burgers dit regelmatig doet, verdwijnt het probleem zwerfafval als sneeuw voor de zon. De Landelijke Opschoondag is een initiatief … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: