Hertha 2 bindt ook VVC aan zegekar

Geplaatst op: 16 maart 2015

De eerste helft had Hertha het betere van het spel maar vergat het zichzelf te belonen met doelpunten. Een terecht gegeven penalty zorgde uiteindelijk voor de 1-0, Michel Kooiman schoot onberispelijk binnen. Bij de start van de 2e helft was al gauw duidelijk dat VVC erop gebrand was hier een resultaat te halen. Ze begonnen fel en verdedigde ver naar voren. Dat dit onverstandig was bleek al na 10 minuten toen Niels Bouma weggestuurd werd door de sterk spelende Jerry Remmers en de 2-0 in de verre hoek binnen schoot. Deze aanval bleek een voorbode voor de rest van de wedstrijd te worden. De verdediging van VVC werd vaak op snelheid geklopt door de aanvallers van Hertha. Nadat een aanvaller van Hertha diep werd gestuurd werd de bal op de penaltystip terug gelegd op Jeroen van den Bosch die hard binnenschoot voor de 3-0. Niels Bouma mocht aantekenen voor zijn tweede goal toen hij goed meeliep met de spits en het balletje breed alleen maar in een leeg doel hoefde te schuiven, 4-0. De 5-0 en 6-0 werden beide gemaakt voor Jeroen van den Bosch, die daarmee een hattrick noteerde en de wedstrijdbal mee mocht nemen. Keeper Ruben Strubbe hield voor de tweede keer dit seizoen zijn doel schoon, mede dankzij het centrale duo Jeffrey van Senten en Frans Ruijzendaal die niks weggaven. Nog een speciale vermelding voor Thomas Driehuis die na twee maanden blessureleed direct van onmisbare waarde was als verdedigende middenvelder. Het werd uiteindelijk een makkelijke middag voor Hertha 2, dat in de laatste acht wedstrijden slechts een keer verloor.

Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma, NFC zal dan verslagen moeten worden in de jacht op een plek bij de bovenste vier. 15.00 uur op de molmhoek, komt allen!

Nadat vorige week naaste concurrent VEW werd verslagen stond er deze week weer een 6 punten duel op het programma. VVC kwam op bezoek en de jongens van Hertha 2 waren extra gemotiveerd aangezien zij in het heenduel op zeer onfortuinlijke wijze gelijk hadden gespeeld. De eerste helft had Hertha … Lees meer »