Atlantis F1 sluit zaalseizoen af met overwinning

Geplaatst op: 16 maart 2015

Op zaterdag 14 maart stond voor Atlantis F1 de laatste zaalwedstrijd op het programma.
Ze moesten aantreden tegen de kampioen Avanti (P) F3.

De meiden (Tessa, Amber, Lodi, Mariska en Lieke) van Atlantis begonnen geconcentreerd aan de wedstrijd. De bal werd goed binnen de ploeg gehouden en er werden kansen gecreëerd. Het leek alsof het niet mogelijk was om de bal door de korf te krijgen, alle ballen ketsten af. Na 10 minuten spelen stond het dan ook nog steeds 0-0.
De meiden bleven druk uitoefenen op de tegenstander en dit werd uiteindelijk beloond met een doelpunt van Lieke. Atlantis wist de voorsprong snel te vergroten tot 3-0, zodat Avanti haar super-speler in kon zetten. Dit resulteerde vlak voor rust in een tegendoelpunt.
Na de rust hadden de meiden van Atlantis zichtbaar moeite om in hun spel te komen. Hierdoor ontstonden er veel kansen voor Avanti. Na nog een tegendoelpunt wisten de meiden van Atlantis weer goede aanvallen op te zetten. De bal werd weer vlot en nauwkeurig rond gespeeld, waardoor er weer meer ruimte ontstond om te scoren. Avanti wist nog eenmaal de korf te vinden en het verschil terug te brengen naar 1 doelpunt, waarna de meiden van Atlantis aan hun slotoffensief konden beginnen. Het kostte ze zichtbaar moeite om in balbezit te blijven, maar ze wisten nog wel 2 doelpunten te maken. De laatste paar minuten van de wedstrijd mocht Avanti nogmaals de super-speler inzetten. Maar ook de super-speler kon niet voorkomen dat Avanti haar ongeslagen status kwijtraakte. De eindstand werd bepaald op 6-3

Op zaterdag 28 maart om 11:00 uur start voor Atlantis F1 de voorjaarsveldcompetitie met een thuiswedstrijd tegen OVVO/De Kroon F1.

Op zaterdag 14 maart stond voor Atlantis F1 de laatste zaalwedstrijd op het programma.Ze moesten aantreden tegen de kampioen Avanti (P) F3. De meiden (Tessa, Amber, Lodi, Mariska en Lieke) van Atlantis begonnen geconcentreerd aan de wedstrijd. De bal werd goed binnen de ploeg gehouden en er werden kansen gecreëerd. … Lees meer »