001 -Family
Voorjaarsconcert Viribus Unitis

Voorjaarsconcert Viribus Unitis


Geplaatst op: 16 maart 2015

Muziekvereniging Viribus Unitis verwelkomt de lente met muziek voor jong en oud, op zaterdag 21 maart 2015 in de Willisstee in Wilnis. Als groot fanfare werk heeft Viribus Unitis dit jaar gekozen voor New Life, van Maurice Hamers. Dit stuk, dat ooit in opdracht van een Limburgse fanfare was gecomponeerd voor deelname aan het Wereld Muziek Concours, is een flinke kluif voor het orkest. Dirigent Ruud Pletting had al meerdere malen succes met dit stuk en besloot nu ook om de uitdaging met Viribus Unitis aan te gaan. Naast dit indrukwekkende werk dat speciaal voor een fanfare orkest is geschreven staan er nog veel meer op het programma. Eigenlijk alles wat u kunt verwachten bij een concert van een modern fanfare orkest, een stevige concert mars, een mooi koraal, bekende pop songs en een heel bijzonder duet. Als tweede hoogtepunt van de avond speelt Viribus Unitis de Symphonic Highlights uit de bekende Disneyfilm Frozen.

Niet alleen het fanfare orkest zal haar kwaliteiten ten gehore brengen. Ook het leerlingenorkest en de blokfluitgroep zullen hun muzikale kunnen aan u tonen.
Noteert u zaterdag 21 maart in uw agenda? Het beloofd een avond te worden die u niet mag missen. Het concert wordt gehouden in de Willistee te Wilnis. De zaal is open vanaf 19:30 en het concert begint om 20:00u. De toegang is helemaal gratis.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorjaarsconcert Viribus Unitis

Muziekvereniging Viribus Unitis verwelkomt de lente met muziek voor jong en oud, op zaterdag 21 maart 2015 in de Willisstee in Wilnis. Als groot fanfare werk heeft Viribus Unitis dit jaar gekozen voor New Life, van Maurice Hamers. Dit stuk, dat ooit in opdracht van een Limburgse fanfare was gecomponeerd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: