001 -Family
Stem ook op het Klaas Jan Huntelaar Foundation project van Hertha

Stem ook op het Klaas Jan Huntelaar Foundation project van Hertha


Geplaatst op: 16 maart 2015

SV Hertha is doorgedrongen tot de finaleronde van een maatschappelijk project van de Klaas Jan Huntelaar Foundation. Het project omvat de aanleg van een nieuw kunstgrasveldje voor de mini’s (jongens en meisjes vanaf 5 jaar).

Gezien de grote aanwas van jonge spelers de laatste jaren, is het passen en meten met de veldbezetting op de zaterdagochtend. Wat de jongste jeugd bij Hertha mist, is een klein, afgebakend veld om het voetbal eigen te kunnen maken en in een veilige omgeving lekker te bewegen. En een mini-court kan het gehele jaar worden gebruikt. Hertha slaat daarmee een aantal vliegen in één klap. De jongste jeugd kan gerichter worden opleidt, ze kunnen altijd wekelijks spelen, het veld ligt in het zicht van de nieuwe kantine en het overblijvende veld kan voor de andere jeugd worden gebruikt.

Het stemmen is op 4 februari begonnen en duurt drie maanden. Tijdens deze periode kan via de KJHF website worden gestemd op vijf projecten. De winnaar is degene met de meeste stemmen in combinatie met de punten van de vakjury. Het is voor SV Hertha van belang om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Ga snel naar www.klaasjanhuntelaarfoundation.nl. Klik op stemmen en daar vind u het project van Hertha. Het is toegestaan om via meerdere e-mailadressen te stemmen, mits ze zijn gekoppeld aan een natuurlijke persoon.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stem ook op het Klaas Jan Huntelaar Foundation project van Hertha

SV Hertha is doorgedrongen tot de finaleronde van een maatschappelijk project van de Klaas Jan Huntelaar Foundation. Het project omvat de aanleg van een nieuw kunstgrasveldje voor de mini’s (jongens en meisjes vanaf 5 jaar).Gezien de grote aanwas van jonge spelers de laatste jaren, is het passen en meten met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: