001 - Escaperoom aglemeen
Help mee TWISTVLIED & WICKELHOF vrij te maken van zwerfvuil

Help mee TWISTVLIED & WICKELHOF vrij te maken van zwerfvuil


Geplaatst op: 16 maart 2015

Op 28 maart 2015 wordt het startsein gegeven voor de Landelijke Opschoondag. Overal in het land organiseren mensen leuke evenementen om gezamenlijk hun straat, plantsoen of buurt schoon te maken. Want een schone omgeving is beter voor het milieu en prettiger wonen. Dat vind jij toch ook? Dus: help mee TWISTVLIED & WICKELHOF vrij te maken van zwerfvuil!

U bent het vast met ons eens:
Het effect van schoon is dat het beter is voor het milieu, mensen zich veiliger voelen en zich socialer gedragen. Iedereen voelt zich prettiger in een schone leefomgeving. En als het schoon is, doe je vanzelf je best om het schoon te houden.

Als een ieder zijn verantwoordelijkheid neemt om het zwerfafvalprobleem op te lossen wordt Mijdrecht, nee heel Nederland schoner!

Werkgroep Groen (van het Wijkcomité Twistvlied & Wickelhof) wil samen met de buurtbewoners, scholen en andere vrijwilligers van Twistvlied & Wickelhof een bijdrage leveren aan een schone, zwerfafvalvrije leefomgeving.

Werkgroep Groen,
Bart van Baarsen, Wendy van der Haagen-Boyd, Ruud de Jong, Henny Matthijssen, Wim Oranje, Victor Schaeffer en Lydia Graveland-Gilds, ziet uit naar u en naar jou op de Opschoondag op 29 maart 2014.

Verzamellocatie: Schoolplein OBS De Trekvogel
Tijd: 10:00-13:00
Voor vragen: info@twistvlied-wickelhof.nl
Naast koffie/thee en cake is er voor de kinderen popcorn. Voor het vermaak van de kinderen is er een springkussen.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Help mee TWISTVLIED & WICKELHOF vrij te maken van zwerfvuil

Op 28 maart 2015 wordt het startsein gegeven voor de Landelijke Opschoondag. Overal in het land organiseren mensen leuke evenementen om gezamenlijk hun straat, plantsoen of buurt schoon te maken. Want een schone omgeving is beter voor het milieu en prettiger wonen. Dat vind jij toch ook? Dus: help mee … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: