001 -Family
Alzheimer Café Abcoude 25 maart Ondersteuning voor de mantelzorger

Alzheimer Café Abcoude 25 maart Ondersteuning voor de mantelzorger


Geplaatst op: 16 maart 2015

De zorg voor iemand met dementie is niet altijd gemakkelijk en vaak is een helpende hand gewenst. Gezelschap, een goed gesprek, wat regelen, meedenken of gewoon wat leuks ondernemen kunnen de mantelzorger een beetje ontlasten. Gastspreekster Carolien Harbers werkzaam bij Tympaan-De Baat kan u alles vertellen over het maatjesproject. Ook zal zij toelichten wat het steunpunt mantelzorg doet en welke mogelijkheden voor één op één hulp er verder in de gemeente zijn.

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, hun hulpverleners en belangstellenden uit de gemeente De Ronde Venen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit thema en wilt u met ons van gedachten wisselen en ervaringen delen, dan bent u van harte welkom. Het Alzheimer Café Abcoude vindt plaats op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur bij Tympaan–De Baat, Dorpszicht 22 te Abcoude. Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur. Er is koffie, thee en gelegenheid elkaar te ontmoeten. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van het steunpunt mantelzorg Esther Smit (0297) 230 280 of per mail e.smit@stdb.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Alzheimer Café Abcoude 25 maart Ondersteuning voor de mantelzorger

De zorg voor iemand met dementie is niet altijd gemakkelijk en vaak is een helpende hand gewenst. Gezelschap, een goed gesprek, wat regelen, meedenken of gewoon wat leuks ondernemen kunnen de mantelzorger een beetje ontlasten. Gastspreekster Carolien Harbers werkzaam bij Tympaan-De Baat kan u alles vertellen over het maatjesproject. Ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: