Overbodige spullen kunt u schenken aan de Wilnisse Rommelmarkt

Overbodige spullen kunt u schenken aan de Wilnisse Rommelmarkt


Geplaatst op: 16 maart 2015

WILNIS | Al 41 jaar organiseert Jeugdvereniging ‘Op Weg’ de Wilnisse Rommelmarkt. Altijd al is deze dag een groot succes en komen er veel mensen uit de omgeving op af. .

Elk jaar wordt er dan ook een grote opbrengst mee gehaald. Zo is er bijvoorbeeld vorig jaar wel €16.313,69 opgehaald!
Dit jaar zal de opbrengst van de rommelmarkt gaan naar het kindertehuis in Adob. En ook dit jaar willen we weer voor z’n grote opbrengst zorgen. Maar daarvoor hebben we uw hulp wel nodig! Want wat heb je nodig om een rommelmarkt te organiseren? Precies; spullen.

Heeft u nou nog overbodige spullen thuis staan die u toch niet meer gebruikt? Schenk ze aan de rommelmarkt! Dit kan van alles zijn, van speelgoed tot elektronica.

Elke dinsdagavond tot en met eind april is de jeugd van de Hervormde kerk te Wilnis hard bezig alle spullen te sorteren. Dit doen we om de rommelmarkt overzichtelijk te maken.

Dus heeft u nog spullen? Breng ze dan naar Familie Meijers op de Mijdrechtse Dwarsweg 19 te Wilnis. Ook is het mogelijk om uw spullen door ons op te laten halen. Dit kan u aangeven via de site www.rommelmarktwilnis.nl of door te bellen naar 06-29919175 tussen 18.00 en 20.00 (dit alles niet op zondag).


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Overbodige spullen kunt u schenken aan de Wilnisse Rommelmarkt

WILNIS | Al 41 jaar organiseert Jeugdvereniging ‘Op Weg’ de Wilnisse Rommelmarkt. Altijd al is deze dag een groot succes en komen er veel mensen uit de omgeving op af. . Elk jaar wordt er dan ook een grote opbrengst mee gehaald. Zo is er bijvoorbeeld vorig jaar wel €16.313,69 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: