001 - De Baat
Het Jongeren Rode Kruis Aalsmeer/Uithoorn organiseerde een geslaagde talentenjacht

Het Jongeren Rode Kruis Aalsmeer/Uithoorn organiseerde een geslaagde talentenjacht


Geplaatst op: 17 maart 2015

AALSMEER - Zaterdag 7 maart organiseerde het Jongeren Rode Kruis de activiteit ‘OTT got Talent’ voor mensen met een beperking, uit woonvoorzieningen van Ons Tweede Thuis (OTT). Het thema van deze talentenjacht was Glitter and Glamour. De activiteit vond plaats in het dagcentrum van OTT Amstelmeer aan de Jasmijnstraat.

In de middag werden de gasten ontvangen in de versierde zaal. In groepjes gingen de vrijwilligers van het Jongeren Rode Kruis oefenen met de kandidaten om hun acts nog beter te maken. Het oefenen ging heel goed. Iedereen wist al wat zij moesten doen, en het zag er al fantastisch uit. In de zaal was er gelegenheid tot het maken van aanmoedigingsborden en dat werd ook gedaan. Daarna was het tijd om wat te gaan eten: patat. Dat viel bij iedereen wel in de smaak.

Na het eten werd de zaal omgebouwd zodat iedereen kon zitten en er een podium vrij was. We hadden een jury en twee presentatrices. Alle acts traden om de beurt op en lieten hun talenten zien. Er werd vooral gezongen. Maar er waren ook twee kandidaten die gingen dansen. Alle acts waren fantastisch, en kregen goede punten van de jury. Het was heel spannend, de jury deed lang over de uitslag. Maar uiteindelijk was er een winnaar: Tessa, zij heeft gedanst op het nummer Glitter and glamour (tevens het thema van de avond) van het juniorsongfestival 2013. Zij mocht als eerste een prijsje uitzoeken. We sloten nog af met een polonaise. En toen was het toch echt het einde van een zeer geslaagde dag!

Het Jongeren Rode Kruis zoekt nog jongeren en scholieren die zich vrijwillig willen inzetten bij onze activiteiten. Wij helpen mensen in een sociaal isolement, zoals mensen met een beperking of ouderen. Wil je meer informatie over wat het Jongeren Rode Kruis doet, of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Mail naar jongerenrodekruis@hotmail.nl, kijk op www.facebook.com/JongerenRodeKruis of volg @jjrodekruis op twitter.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het Jongeren Rode Kruis Aalsmeer/Uithoorn organiseerde een geslaagde talentenjacht

AALSMEER - Zaterdag 7 maart organiseerde het Jongeren Rode Kruis de activiteit ‘OTT got Talent’ voor mensen met een beperking, uit woonvoorzieningen van Ons Tweede Thuis (OTT). Het thema van deze talentenjacht was Glitter and Glamour. De activiteit vond plaats in het dagcentrum van OTT Amstelmeer aan de Jasmijnstraat. In … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: