001 -Family
Volop ideeën op kennismakingsbijeenkomst De Ronde Venen Schoon

Volop ideeën op kennismakingsbijeenkomst De Ronde Venen Schoon


Geplaatst op: 17 maart 2015

De opschoonactie De Ronde Venen Schoon heeft een goede start gemaakt. De vorige week dinsdag gehouden kennismakingsmakingsbijeenkomst leverde volop ideeën, tips en enthousiasme op voor het aanpakken van het zwerfafval in de gemeente.

Gastheer was NME-centrum De Woudreus, dat samen met de gemeente de bijeenkomst organiseerde. In totaal vijftien betrokken inwoners van De Ronde Venen hebben zich aangemeld als supporter van De Ronde Venen Schoon. Nog eens vijftien gaven aan dat ze op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen rondom deze actie. Wethouder Anco Goldhoorn (Milieu) gaf de aftrap voor de bijeenkomst. Vervolgens bracht een heldere inventarisatie in kaart waar het zwerfafval al opgeruimd wordt en waar het nog hard nodig is. Tevens vertelden medewerkers van Pauw-werkbedrijven (sociale werkvoorziening) over hun inspanningen om de gemeente schoon te houden.

Vervolgbijeenkomst
Gedurende de bijeenkomst wisselden inwoners, medewerkers van het NME-centrum en de gemeente ideeën en tips uit om het zwerfafval effectief aan te pakken. Eigenlijk was de avond te kort, zo vond iedereen. Half april vindt daarom een vervolgbijeenkomst plaats.
Om de aanwezigen de gelegenheid te geven de daad bij het woord te voegen, had wethouder Goldhoorn na afloop van de kennismakingsbijeenkomst een lenteverrassing in petto. Wie wilde, kon een grijper meenemen om het oppakken van zwerfafval te vergemakkelijken.

Aansluiten
Er gebeurt al heel veel om De Ronde Venen op te schonen. Bewoners kunnen zich nog aansluiten bij de volgende acties.
26 maart, 13-16 uur Opschoonactie in Hofland, Mijdrecht.
Verzamelpunt: parkeerplaats Leicester.
28 maart, 10-13 uur Opschoonactie Twistvlied-Wickelhof, Mijdrecht.
Verzamelpunt: OBS De Trekvogel.
28 maart, 13-15 uur Opschoonactie Proostdijland Mijdrecht.
Verzamelpunt: Skatebaan bij de Adelhof.

Wilt u ook aanwezig zijn bij de volgende supportersbijeenkomst, wilt u meehelpen zwerfafval opruimen en heeft u een prikker nodig, of wilt u een opruimactie organiseren en weet u niet hoe dit aan te pakken? Neem dan contact op met nmederondevenen@odru.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volop ideeën op kennismakingsbijeenkomst De Ronde Venen Schoon

De opschoonactie De Ronde Venen Schoon heeft een goede start gemaakt. De vorige week dinsdag gehouden kennismakingsmakingsbijeenkomst leverde volop ideeën, tips en enthousiasme op voor het aanpakken van het zwerfafval in de gemeente.Gastheer was NME-centrum De Woudreus, dat samen met de gemeente de bijeenkomst organiseerde. In totaal vijftien betrokken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: