001 -Family
Kennismaking met golf door cursus Stichting Paraplu

Kennismaking met golf door cursus Stichting Paraplu


Geplaatst op: 23 maart 2015

In deze cursus maakt u onder leiding van de golfleraar Jacques Balvert kennis met de golfsport!
Wie wil dat nu niet? Bewegen en genieten in een geweldig mooie omgeving. U krijgt in 3 lessen de beginselen van de golfsport onder de knie. U zult gegrepen worden door het plezier dat deze sport voor jong en oud met zich meebrengt. Begin nu met bewegen en pak deze kans! U zult versteld staan van het plezier dat u beleeft.

Trekt u schoeisel aan zonder hakken (sportieve schoenen) en gemakkelijk zittende kleding; immers we gaan echt ballen slaan!
De cursus vindt plaats op het adres: Bovendijk 16A, 3648 NM Wilnis, gedurende drie dagdelen op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur, te beginnen op dinsdag 31 maart a.s.
Cursuskosten € 35,00.

Informatie en Inschrijven
Nadere informatie over deze en andere cursussen en workshops kunt u vinden in het programmaboekje - af te halen bij de 'Paraplu' en op de website www.stichtingparaplu.nl.Voor aanmelding kan men online inschrijven of een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de “Paraplu”, Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kennismaking met golf door cursus Stichting Paraplu

In deze cursus maakt u onder leiding van de golfleraar Jacques Balvert kennis met de golfsport!Wie wil dat nu niet? Bewegen en genieten in een geweldig mooie omgeving. U krijgt in 3 lessen de beginselen van de golfsport onder de knie. U zult gegrepen worden door het plezier dat deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: