001 -Family
De Vinken verder met ander basisteam

De Vinken verder met ander basisteam


Geplaatst op: 23 maart 2015

Op zaterdag 28 maart hervat De Vinken de veldcompetitie. Na een minder geslaagd zaalseizoen, waarin de Vinkeveense korfbalhoofdmacht een stapje terug moest doen uit de tweede klasse, is het vizier nu weer gericht op het veldseizoen.

A.s. zaterdag is dan de eerste competitiewedstrijd na de zaal. In de veldcompetitie draait het Abn-amroteam aanzienlijk succesvoller. In de derde klasse staat De Vinken na zeven wedstrijden in het najaar op een keurige derde plaats, op twee punten achter koploper VZOD en op één punt van de nummer twee ZKC.

Basisacht
De Vinken gaat in een nogal gewijzigde opstelling de tweede veldhelft in. Emese Kroon is al in de zaalperiode op de plaats gekomen van de intussen langdurig geblesseerde Melanie Kroon. Het dameskwartet bestaat verder uit Annick Stokhof (aanvoerster), Eva Hemelaar en Manon Dankelman. Trainer-coach Frank Dankelman heeft daarnaast een bijna compleet ander herenkwartet. Gerwin Hazeleger (werk), Peter Koeleman (blessure) en Kelvin Hoogeboom (voorkeur voor 2) zijn afgehaakt, waardoor Rutger Woud, Mark de Haan en Pascal Hoogeboom intussen het herenkwartet aanvullen. Verzorger Ron van Vliet begeleidt het team vanaf de bank, met naast hem de teammanager Wichert Brommer.

Programma
28 maart De Vinken – DSO 15:30 Vinkeveen (Molmhoek)
4 april SDO (H) – De Vinken 15:30 Hillegom (Zanderij)
18 april De Corvers – De Vinken 15.30 Hilversum (Corverskuil)
25 april De Vinken – VZOD 15.30 Vinkeveen (Molmhoek)
9 mei DTS – De Vinken 15.30 Enkhuizen (Immerhorn)
16 mei De Vinken – ZKC’31 15.30 Vinkeveen (Molmhoek)
30 mei Huizen - De Vinken 15.30 Huizen (De Meent)


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken verder met ander basisteam

Op zaterdag 28 maart hervat De Vinken de veldcompetitie. Na een minder geslaagd zaalseizoen, waarin de Vinkeveense korfbalhoofdmacht een stapje terug moest doen uit de tweede klasse, is het vizier nu weer gericht op het veldseizoen. A.s. zaterdag is dan de eerste competitiewedstrijd na de zaal. In de veldcompetitie draait … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: