001 -Family
Laura en Nuna

2 x Goud voor GVM Acrogym


Geplaatst op: 23 maart 2015

Het was een druk weekend voor GVM’79, zowel de turnploeg als de acrogymgroep hadden wedstrijden. De wedstrijd van de acrogymmers was verdeeld over 2 dagen en 2 verschillende zalen, om het allemaal wat ‘makkelijker’ te maken. Zaterdag mochten de teams op het E-niveau hun kunsten laten zien. Bente, Ilse en Ruby kwamen het eerst in actie. Zij waren helaas wat minder strak en stabiel dan de vorige keer. Alle elementen lukten wel, maar werden slordig afgebouwd. De choreografie was wel mooi, maar jury trok toch veel punten af (24,250pnt/ 5e plaats). Jonna en Anne lieten een veel betere oefening zien dan de vorige keer, er werden geen tijdsfouten gemaakt en alle extra stapjes waren verdwenen. Zij scoorden uiteindelijk 23,700pnt/10e plaats. Caitlin en Floor hadden nu meer tijd gehad om samen te trainen en dat was goed te zien aan een mooie toss-streksprong. Ook de dans was goed verbeterd. Helaas ging het vliegtuigje helemaal mis, waardoor het puntentotaal laag uitviel (20,300pnt/14e plaats). In de middag kwamen Janneke en Caressa in actie en ook zij moesten zich nog plaatsen voor de halve finale. De dames straalden van de vloer af en lieten een strakke oefening zien. Volgens de trainster was alles perfect, maar de jury vond toch dat er een tijdsfout was gemaakt. De uiteindelijke score van 23,500pnt, viel dan ook erg tegen. Caressa en Janneke staan wel reserve voor de halve finale.

Op zaterdag was het hele circus verplaatst naar Wormer en daar was het de beurt aan de teams op D- en Pupilniveau. De beide GVM-teams hadden de vorige wedstrijd een grote fout gemaakt, waardoor ze zich toen nog niet geplaatst hadden voor de halve finale. Dit keer wilden de dames daar verandering in brengen. Laura en Nuna dansten ‘happy together’ en maakten samen prachtige elementen. De jury gaf heen de hoogste beoordeling van de dag en ze kregen tijdens de prijsuitreiking een gouden medaille om gehangen (25,500pnt). Sterre en Shelly hebben hun eigen oefening in elkaar gezet en dat is prima gelukt. De zussen zijn goed op elkaar ingespeeld en maakten vrijwel geen fouten in de elementen. Ook zij kregen een super goede beoordeling en kwamen daarmee op de eerste plek (25,000pnt). Het was een druk en sportief weekend voor alle GVMérs. Wilt u alle gymnasten van gvm in actie zien? Kom dan op 11 april naar gymzaal de Eendracht. Daar worden de jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd.

Laura en Nuna

Shelly en Sterre

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

2 x Goud voor GVM Acrogym

Het was een druk weekend voor GVM’79, zowel de turnploeg als de acrogymgroep hadden wedstrijden. De wedstrijd van de acrogymmers was verdeeld over 2 dagen en 2 verschillende zalen, om het allemaal wat ‘makkelijker’ te maken. Zaterdag mochten de teams op het E-niveau hun kunsten laten zien. Bente, Ilse en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: