001 -Family
Jeugdleden Veenshuttle behalen deel-diploma 2 badmintonnen

Jeugdleden Veenshuttle behalen deel-diploma 2 badmintonnen


Geplaatst op: 23 maart 2015

Tien jeugd leden hebben afgelopen donderdag bij badminton vereniging Veenshuttle het Deeldiploma 2 Badminton gehaald!
Dit diploma sluit een training periode af en geeft deze jeugdleden, 12 tot 16 jaar, de mogelijkheid het geleerde in het afgelopen seizoen aan hun ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s te laten zien. Een goed gevulde tribune liet zien dat trotse familie leden zeker geïnteresseerd waren.
Dit 2e diploma kent naast een praktijk deel ook een theoretisch deel waarbij kennis van de spelregels d.m.v 20 vragen getoetst wordt. Bij het praktijk deel moeten 5 specifieke slagen gedemonstreerd worden.
Op twee badminton velden, goed zichtbaar vanaf de Phoenix sporthaltribune, werd e.e.a. getoond onder het wakend oog van 4 examinatoren. Iedere slag werd door hen beoordeeld op verschillende elementen; racket grip, voetenwerk, houding en de slagtechniek. Al met al waren er in het totaal 59 punten te verdienen, 42 waren er minimaal nodig om te slagen.
Met 47 als laagste en Amber Verkaik met 55 punten als hoogste 'score' is onze jeugdtrainer Ron Sabbé met recht trots op de jeugdleden! Volgende week gaat de jongere jeugd van 8 tot 12 jaar op voor Deeldiploma 1. We kijken er naar uit, komt u ook?
Zie ook op www.veenshuttle.nlLaatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jeugdleden Veenshuttle behalen deel-diploma 2 badmintonnen

Tien jeugd leden hebben afgelopen donderdag bij badminton vereniging Veenshuttle het Deeldiploma 2 Badminton gehaald!Dit diploma sluit een training periode af en geeft deze jeugdleden, 12 tot 16 jaar, de mogelijkheid het geleerde in het afgelopen seizoen aan hun ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s te laten zien. Een goed … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: