001 -Family
De Hartstichting zoekt collectanten in Wilnis

De Hartstichting zoekt collectanten in Wilnis


Geplaatst op: 23 maart 2015

Van 5 t/m 11 april 2015 vindt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting plaats, de Hartweek. Om deze week tot een succes te maken, is de Hartstichting op zoek naar 2.000 extra collectanten. Collecteren kost vrijwilligers gemiddeld maar 2 uur.

Tijdens de Hartweek vraagt de Hartstichting het publiek om donaties in de strijd tegen hart- en vaatziekten. Met deze donaties zet de Hartstichting zich actief in voor de bestrijding van hart- en vaatziekten.

Joyce (26): ‘Mijn leven is na een hartinfarct in een klap veranderd’
Hart- en vaatziekten kunnen opeens toeslaan, zonder duidelijke waarschuwing vooraf. Zo krijgen jaarlijks ongeveer 15.000 Nederlanders een hartstilstand buiten het ziekenhuis. De meeste mensen overleven dit niet. Meer onderzoek is nodig om hart- en vaatziekten te ontdekken vóórdat ze toeslaan. Joyce kreeg op haar 26e plotseling een hartinfarct. Het heeft haar hart zwaar beschadigd. “In een klap was mijn leven veranderd. Mijn hart werkt nu nog maar voor 30%. Ik kan niet meer werken en heb hulp nodig bij dagelijkse dingen. Dat is moeilijk te accepteren.”

Over de Hartstichting
Er zijn nu 1 miljoen hart- en vaatpatiënten in ons land. Aan hart- en vaatziekten overlijden per dag ruim 100 mensen. Dagelijks komen 1000 mensen met hart- en vaatziekten in het ziekenhuis terecht. De preventie, behandeling en genezing van de ziekte is de belangrijke missie van de Hartstichting. Wij strijden tegen hart- en vaatziekten, een van de belangrijkste doodsoorzaken in ons land, door onder andere voorlichting te geven over een gezonde leefstijl en door innovatieve verbeteringen in de zorg te bewerkstelligen.

Aanmelden
Collectanten kunnen zich aanmelden via de plaatselijke contactpersoon, Marrie den Braber, marriedenbraber@gmail.com of 0297-281304]. Of via www.hartstichting.nl/wordcollectant of bel met 070 - 315 56 95.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Hartstichting zoekt collectanten in Wilnis

Van 5 t/m 11 april 2015 vindt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting plaats, de Hartweek. Om deze week tot een succes te maken, is de Hartstichting op zoek naar 2.000 extra collectanten. Collecteren kost vrijwilligers gemiddeld maar 2 uur. Tijdens de Hartweek vraagt de Hartstichting het publiek om donaties … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: