001 -Family
Open podium bij Muziekvereniging KnA

Open podium bij Muziekvereniging KnA


Geplaatst op: 23 maart 2015

Spelen voor publiek is belangrijk in het proces van een leerling. Het is daarom niet voor niks dat Muziekvereniging KnA een open podium organiseert op zondagmiddag 12 april. Het open podium is goed voor leerlingen maar ook erg leuk voor gevorderde muzikanten.

Voor wie is het open podium bedoeld? Voor iedereen die een instrument bespeeld en die het leuk vindt om op te treden. De leden en leerlingen van KnA kunnen zich inschrijven op de inschrijfformulieren die in het gebouw hangen. Niet leden kunnen zich opgeven via kna.secretariaat@gmail.com. Je kunt solo een mooi muziekstuk voordragen, maar het kan natuurlijk ook samen met iemand of zelfs als een kwartet. Laat jezelf en het publiek verrassen!

Is er publiek toegestaan? Ja zeker! Lijkt het u leuk om te zien wat er zoal gebeurt bij KnA? Welke muzikanten er iets moois laten horen? Of bent u geïnteresseerd in een muziekinstrument? Kom langs op deze gezellige middag vol muziek, gezelligheid en een lekker drankje.

Het open podium vindt plaats op zondagmiddag 12 april van 14.00 tot 17.00 uur. Zet het vast in uw agenda en beleef een muzikale en gezellige middag bij Muziekvereniging KnA.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open podium bij Muziekvereniging KnA

Spelen voor publiek is belangrijk in het proces van een leerling. Het is daarom niet voor niks dat Muziekvereniging KnA een open podium organiseert op zondagmiddag 12 april. Het open podium is goed voor leerlingen maar ook erg leuk voor gevorderde muzikanten.Voor wie is het open podium bedoeld? Voor iedereen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: