001 -Family
Rabobank Bixiedag bij Slotruiters in Abcoude

Rabobank Bixiedag bij Slotruiters in Abcoude


Geplaatst op: 23 maart 2015

Hemelvaartsdag, 14 mei, zal er een bixiedag worden gehouden bij de Slotruiters in Abcoude. Deze Bixie proeven zijn ontwikkeld door de KNHS en bedoeld om jonge ruiters en amazones spelenderwijs kennis te laten maken met de sport.

Er zijn Bixie Rubrieken in dressuur, die onderverdeeld zijn in drie niveaus: de lichtste klasse (AA), de middenklasse (A) en de zwaarste klasse (B1). Bij het springen kan je kiezen uit AA en A. Zowel bij het springen als de dressuur mag de pony in de klasse AA worden aangelijnd. In welke klasse je start, mag je zelf bepalen (in overleg met je instructeur). Bij de Bixie-proeven hoef je niet eerst een winstpunt te halen in de dressuur voordat je mag gaan springen. Ruiters en amazones, die meedoen aan Bixie Rubrieken, mogen altijd overstappen naar de officiële wedstrijdklasse B.

Om mee te doen aan de Bixie proeven heb je een Bixiestart/ stempelkaart nodig, die gratis bij de KNHS aangevraagd kan worden als je lid bent van de KNHS of in het bezit bent van een FNRS paspoort. Voor deelname hoeven er geen startpas te hebben, wel moet de pony een geldig paardenpaspoort hebben, en ingeënt en gechipt zijn. Ben je tussen de 6 en 13 jaar dan mag je met je pony meedoen. Deze dag is er de mogelijkheid voor dressuur, springen, spelletjes en zal er ook een heuse verkleedwedstrijd zijn. Wie weet zichzelf samen met de pony zo mooi mogelijk te maken! Ook voor de toeschouwers is dit erg leuk om te zien.

De Rabobank schrijft ook nog een kleurwedstrijd uit, waar ook broertjes en zusjes van de deelnemers aan mee mogen doen. Prijzen zijn oa kaartjes voor de Efteling en bioscoopbonnen. Meer info en aanmelden kan via: bixieabcoude@hotmail.comLaatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rabobank Bixiedag bij Slotruiters in Abcoude

Hemelvaartsdag, 14 mei, zal er een bixiedag worden gehouden bij de Slotruiters in Abcoude. Deze Bixie proeven zijn ontwikkeld door de KNHS en bedoeld om jonge ruiters en amazones spelenderwijs kennis te laten maken met de sport. Er zijn Bixie Rubrieken in dressuur, die onderverdeeld zijn in drie niveaus: de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: