001 -Family
Mantelzorgsalon 30 maart - Lentestukje maken

Mantelzorgsalon 30 maart - Lentestukje maken


Geplaatst op: 23 maart 2015

De lente- en paasdagen komen er aan. Tijd om uw huis op te fleuren met een mooi lente- of paasstukje dat we deze middag tijdens de Mantelzorgsalon gaan maken. Neemt u zelf een bakje of bloempot, oase , een scherp mesje en klein snoeischaartje mee. Heeft u mooie takken in de tuin of paas-/ lenteversieringen? Ook deze kunnen wij goed gebruiken.

De Mantelzorgsalon vindt 30 maart plaats in de Buurtkamer Mijdrecht (Gosewijn van Aemstelstraat 5/ 3641 AP) van 13.30 tot 15.30 uur en is bestemd voor alle mantelzorgers uit De Ronde Venen.

Om in te kunnen schatten hoeveel mensen er komen, wordt het op prijs gesteld als u zich voor 26 maart aanmeldt bij Tympaan–De Baat tel. (0297) 760 260. Dit nummer is bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt zich ook aanmelden per e-mail e.smit@stdb.nl. Heeft u iemand nodig die uw zorgtaken even overneemt, dan kunt u contact met ons opnemen.

De Mantelzorgsalon is een ontmoetingsplek voor mensen die langdurige of intensieve zorgtaken hebben voor een familielid, vriend of kennis en vindt iedere laatste maandag van de maand plaats.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mantelzorgsalon 30 maart - Lentestukje maken

De lente- en paasdagen komen er aan. Tijd om uw huis op te fleuren met een mooi lente- of paasstukje dat we deze middag tijdens de Mantelzorgsalon gaan maken. Neemt u zelf een bakje of bloempot, oase , een scherp mesje en klein snoeischaartje mee. Heeft u mooie takken in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: