001 -Family
Fit & Vrolijk gaat weer van start in Wilnis

Fit & Vrolijk gaat weer van start in Wilnis


Geplaatst op: 23 maart 2015

Zit je op de basisschool en wil je je lekkerder in je vel voelen en/of een beter zelfbeeld en zelfvertrouwen ontwikkelen? Meld je dan aan voor Fit & Vrolijk! Vanaf 7 april aanstaande gaat Angélique Davis van Magic Kids Adventures weer van start met deze naschoolse activiteit waarin je van alles leert over “hoe je lekker in je vel kan zitten”.

Fit & Vrolijk richt zich op de algehele vitaliteit van het kind, inclusief de ontwikkeling van de intrinsieke motivatie, zelfsturing, zelfbeeld en het zelfvertrouwen van het kind.

Tijdens het programma gaan de kinderen diverse keren gezamenlijk koken en eten. Tevens gaan zij op bijzondere manieren sporten/bewegen. Op een leuke en speelse manier gaan de kinderen op avontuur en op zoek naar hun kwaliteiten en leefstijlveranderingen die kunnen bijdragen aan hun algehele vitaliteit. De deelnemer leert, ontdekt en ervaart dat gezonde levensstijlen zoals positief denken, regelmatig bewegen en gezonde voeding leuk kunnen zijn én ervoor kunnen zorgen dat je je fitter, emotioneel/mentaal sterker en daardoor ook vrolijker voelt.

De ouders krijgen elke week het programma via een digitale nieuwsbrief thuisgestuurd, zodat zij weten wat er gedaan wordt. Maar wat nog veel belangrijker is, de ouders kunnen het geleerde ook thuis toepassen en in gezinsverband werken aan leefstijlverbetering!

Fit & Vrolijk is een leuke, leerzame, gezonde cursus die plaatsvindt op obs Willespoort in Wilnis op de volgende 8 dinsdagen van 16.00-17.30 uur: 7, 14 en 21 april, 12, 19 en 26 mei 2 en 9 juni. De kosten voor deze cursus bedragen € 40,00 per deelnemer voor de gehele cursus! Voor aanmelding en informatie kunt u contact opnemen met: Claudia Prange, coördinator Brede School van Tympaan-De Baat via c.prange@stdb.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fit & Vrolijk gaat weer van start in Wilnis

Zit je op de basisschool en wil je je lekkerder in je vel voelen en/of een beter zelfbeeld en zelfvertrouwen ontwikkelen? Meld je dan aan voor Fit & Vrolijk! Vanaf 7 april aanstaande gaat Angélique Davis van Magic Kids Adventures weer van start met deze naschoolse activiteit waarin je van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: