Karwei
Nieuw Zeelandse topatleet bij Horangi Taekwondo in MIjdrecht

Nieuw Zeelandse topatleet bij Horangi Taekwondo in MIjdrecht


Geplaatst op: 23 maart 2015

Een van de grootste taekwondo evenementen van het jaar is de Dutch Open Taekwondo in Eindhoven. Dit gigantische toernooi wordt bezocht door de wereldtop en is naast de Olympische Spelen, EK’s en WK’s het grootste en belangrijkste taekwondotoernooi van de wereld. Holland heeft een lange traditie met dit toernooi. Het is een van de oudste taekwondotoernooien. Dit jaar werd de 42e editie gehouden! Jaarlijks komen ruim 1.300 deelnemers uit de hele wereld op dit toernooi af. Het is een uitstekend moment om je te meten met de beste spelers van de wereld en er zijn veel world ranking points te verdienen. Een van de deelnemers was de Nieuw Zeelandse Dafydd Sanders. Hij bezocht ook Horangi Taekwondo om mee te trainen en les te geven.
Dafydd reist een half jaar rond in Europa om en is alleen in 2015 al in 10 landen geweest om deel te nemen aan wedstrijden. Beste recente resultaat was een bronzen medaille in Qatar begin maart. Helaas heeft hij tijdens het toernooi in Qatar ook zijn enkel geblesseerd, wat hem tijdens de Dutch Open al de eerste ronde kostte tegen Kroatië.

De maandag na het toernooi gaf hij een clinic voor de leden van Horangi Taekwondo. Hij nam de laatste ontwikkelingen van de taekwondosport door met een aantal leuke gerichte oefeningen. In de aanloop naar de volgende olympische spelen zijn de bonden weer hard bezig het spelletje zo veilig en aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo blijft de sport zich ontwikkelen.
Horangi taekwondo is weer blij met de inspiratie die ze van deze topatleet gekregen hebben.
Voor meer informatie over taekwondo kijk je op www.horangi.nl of op onze facebookpagina.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw Zeelandse topatleet bij Horangi Taekwondo in MIjdrecht

Een van de grootste taekwondo evenementen van het jaar is de Dutch Open Taekwondo in Eindhoven. Dit gigantische toernooi wordt bezocht door de wereldtop en is naast de Olympische Spelen, EK’s en WK’s het grootste en belangrijkste taekwondotoernooi van de wereld. Holland heeft een lange traditie met dit toernooi. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: