001 -Family
Boer zoekt T rijbewijs en …….vindt

Boer zoekt T rijbewijs en …….vindt


Geplaatst op: 23 maart 2015

Vanaf 1 juli 2015 heeft iedereen die een tractor / trekker wil besturen op de openbare weg in Nederland een T ofwel Trekker rijbewijs nodig. Als eerste rijschool heeft Alblas verkeersschool de primeur in Nederland en heeft bij Westrenen mechanisatie in Benschop een splinternieuwe tractor met aanhangwagen besteld. Het betreft een John Deere 6105R landbouwtrekker met een nieuwe Propar aanhangwagen.

Nieuw Rijbewijs
Vanaf 1 juli is dit nieuwe rijbewijs een feit. Vanaf 15 ½ jaar kan je het theoriecertificaat halen dat overigens ook door Alblas verzorgd wordt. Vanaf 16 jaar mag je op voor het praktijkexamen dat 85 minuten duurt.

Alblas
Alblas, met vestigingen in Aalsmeer, Mijdrecht en Nieuwkoop, heeft deze uitzonderlijke investering gedaan om een complete rijschool te blijven waar je alle rijbewijzen kunt halen met goed materiaal. Alblas verwacht met deze trekker rijles-werk uit heel Nederland te krijgen omdat veel rijscholen deze investering niet zullen doen. ‘’We kunnen mensen uit heel Nederland hiermee opleiden. Het is best uniek om met een nieuwe tractor straks alleen op de openbare weg te rijden om rijles te geven’’, aldus bedrijfsleider Frank Korlas. De kleur zal voor het bedrijf ook wel even wennen zijn. Het wordt een groene waar normaal rood de boventoon heeft bij Alblas rijschool. De tractor zal tussen 1 en 10 juni 2015 worden afgeleverd. Voor meer informatie kunt u bellen naar 088-0241 888.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Boer zoekt T rijbewijs en …….vindt

Vanaf 1 juli 2015 heeft iedereen die een tractor / trekker wil besturen op de openbare weg in Nederland een T ofwel Trekker rijbewijs nodig. Als eerste rijschool heeft Alblas verkeersschool de primeur in Nederland en heeft bij Westrenen mechanisatie in Benschop een splinternieuwe tractor met aanhangwagen besteld. Het betreft Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: