001 -Family
Kinderboerderij De Olievaar in Uithoorn sluit NLdoet actie succesvol af

Kinderboerderij De Olievaar in Uithoorn sluit NLdoet actie succesvol af


Geplaatst op: 24 maart 2015

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart was het een drukte van belang op Kinderboerderij De Olievaar in Uithoorn. Rond de 50 vrijwilligers hadden zich via de site van NLdoet of rechtstreeks bij de kinderboerderij opgegeven om mee te helpen.

Je kon je opgeven voor uiteenlopende klussen. Van schilderklussen tot opruimen en van tuinieren tot verschillende timmerwerkzaamheden. Op vrijdag werden, ook door het mooie weer, veel buitenklussen afgewerkt. Het terrein is schoongemaakt, geschoffeld en gesnoeid. Omdat de toegangshekken openstonden werd ook de speeltuin druk bezocht door kinderen.
Door het regenachtige weer op zaterdag werden veel van de klussen noodgedwongen in de stal afgewerkt. Maar dat drukte het enthousiasme van de vrijwilligers niet. Hokken zijn schoongemaakt, geschuurd en kregen weer een fris kleurtje.

Wij willen bij deze alle vrijwilligers die hebben meegewerkt heel hartelijk bedanken voor hun inzet. Verder willen wij het Oranjefonds bedanken voor de eenmalige financiële bijdrage zodat wij deze dagen konden organiseren.

De actie van NLdoet geldt voor Stichting Kinderboerderij De Olievaar als aftrap om de komende weken te gebruiken de kinderboerderij verder op te knappen voor de grote opening op 2 mei. De stichting is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons met deze werkzaamheden willen helpen. Verder zoeken wij mensen die zich na 2 mei op vaste dagen willen inzetten als vrijwilliger om de kinderboerderij open te houden.

Wij hopen dat iedereen die Kinderboerderij De Olievaar een warm hart toedraagt ons wil helpen als vrijwilliger of met een financiële en/of materiële bijdrage. Kijk voor meer informatie op http://olievaar.nl.

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kinderboerderij De Olievaar in Uithoorn sluit NLdoet actie succesvol af

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart was het een drukte van belang op Kinderboerderij De Olievaar in Uithoorn. Rond de 50 vrijwilligers hadden zich via de site van NLdoet of rechtstreeks bij de kinderboerderij opgegeven om mee te helpen. Je kon je opgeven voor uiteenlopende klussen. Van schilderklussen tot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: