Ekris Summertime deal
Daverende opening Beuving Lifestyle Mijdrecht

Daverende opening Beuving Lifestyle Mijdrecht


Geplaatst op: 24 maart 2015

Zondag was de officiële opening van Beuving Lifestyle. De verhuizing naar het mooie pand aan de Nijverheidsweg werd gevierd.

In een bomvol fitnesscentrum knipte wethouder Anco Goldhoorn een lint door, samen met eigenares Jolanda Beuving en haar man Marcel Honingh. Dat was om vier uur, maar de festiviteiten waren al om elf uur begonnen. Eerst gaf Dansstudio Sietske een drukbezochte demonstratie met de leerlingen. Daarna startte een spinning marathon van drie uur, onder leiding van Spinnie Vinnie. Ook waren er Cross & Fittrainingen. Sportfysiotherapeut René Aarsman van De Jong Fysiotherapie, die een werkruimte bij Beuving Lifestyle heeft, was er voor mensen met vragen. Kinderen konden zich laten schminken, en wie dat wilde, kon de apparaten proberen.

Om vier uur vroeg Jeroen Post om stilte, waarna Raynor Arkenbout Jolanda, Anco en Marcel interviewde. Marcel bedankte nog eens alle mensen die geholpen hadden het nieuwe pand te verbouwen en in te richten. Jolanda vertelde hoe blij ze is, een nieuw begin met nieuwe prijzen in een prachtige nieuwe ruimte! Anco vertelde dat de gemeente geleerd had van het wat moeizame traject om tot een vergunning te komen voor de verhuizing.

Daarna was er tijd voor de vele gasten, van binnen en buiten De Ronde Venen, om met een drankje in de hand het nieuwe fitnesscentrum te bewonderen. De opening was geslaagd!

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: in

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Daverende opening Beuving Lifestyle Mijdrecht

Zondag was de officiële opening van Beuving Lifestyle. De verhuizing naar het mooie pand aan de Nijverheidsweg werd gevierd.In een bomvol fitnesscentrum knipte wethouder Anco Goldhoorn een lint door, samen met eigenares Jolanda Beuving en haar man Marcel Honingh. Dat was om vier uur, maar de festiviteiten waren al om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: