001 -Family
28 Maart popprijs Amstelland in N201

28 Maart popprijs Amstelland in N201


Geplaatst op: 24 maart 2015

Ter ontwikkeling van lokaal talent is de Popprijs Amstelland opgericht. Dit jaar is alweer de zestiende van de bandcompetitie van start gegaan. In totaal twaalf bands zullen in 3 voorrondes de strijd aangaan voor een plek in de finale op 2 mei in P60.

De Popprijs is in het leven geroepen als wedstrijd en opstap voor talentvolle bands uit de omgeving Amstelland. Hierin krijgen zij de kans om podiumervaring op te doen en mooie prijzen te winnen waarmee de bands zichzelf verder kunnen ontwikkelen. De prestaties van de bands worden beoordeeld door een deskundige jury en daarnaast kan het publiek tijdens de voorronde hun stem uitbrengen voor hun favoriete band. Op zaterdag 28 maart is de tweede voorronde met 4 bands in N201: The Anchor Creek (bluesrock), The Estate (bluesrock), The Ragbags (rock) en To by Four (funk/pop).

Van alle drie de voorrondes gaan uiteindelijk vier bands door naar de finale op 2 mei in P60. De voorrondes vinden plaats op 14 maart in café Roadies Uithoorn en op 28 maart en 4 april in N201. De entree van de voorrondes is gratis.

Meer info over de popprijs en de deelnemende bands is te vinden op www.n201.nl

We against us: de winnaars van 2014

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

28 Maart popprijs Amstelland in N201

Ter ontwikkeling van lokaal talent is de Popprijs Amstelland opgericht. Dit jaar is alweer de zestiende van de bandcompetitie van start gegaan. In totaal twaalf bands zullen in 3 voorrondes de strijd aangaan voor een plek in de finale op 2 mei in P60.De Popprijs is in het leven geroepen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: