De Baat (2e)
Volgende cultuurborrel  op maandag 30 maart in De Boei

Volgende cultuurborrel op maandag 30 maart in De Boei


Geplaatst op: 24 maart 2015

Liefhebbers en aanbieders van kunst & cultuur zijn op maandagavond 30 maart vanaf 19.30 uur van harte welkom voor een cultuurborrel in De Boei in Vinkeveen. Tijdens een informele ontmoeting met een hapje en drankje kunt u kennismaken en bijpraten. Tijdens deze borrel wordt ingezoomd op cultuurfondsen.

Ook wethouder Erika Spil is aanwezig. Zij zal op deze avond kort ingaan op de inhoud van de beleidsnota kunst & cultuur en cultuurfondsen inleiden. Een lokaal cultuurfonds om cultuurprojecten eenmalig te faciliteren is een van de mogelijkheden om ondernemerschap te stimuleren.

Marlyne Stolker van het Prins Bernhard Cultuurfonds vertelt over de aanpak die haar fonds hiervoor heeft ontwikkeld. Samenwerking tussen gemeente, het culturele veld en Prins Bernhard Cultuurfonds is hierbij het uitgangspunt.

Een ander initiatief dat getuigt van ondernemerschap is De Rondeveense Uitdaging. Rietje Beeren presenteert de mogelijkheden van deze ‘permanente beursvloer’.

De cultuurborrel vindt 4 keer per jaar plaats op wisselende locaties in gemeente De Ronde venen.

De cultuurborrels zijn een initiatief van de gemeente, georganiseerd door cultuurconsulten. Bij hen kunt u meer informatie opvragen en aanmelden:
Margriet Veeneman en Marlous van Merkenstein cultuurconsulenten@bibliotheekavv.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volgende cultuurborrel op maandag 30 maart in De Boei

Liefhebbers en aanbieders van kunst & cultuur zijn op maandagavond 30 maart vanaf 19.30 uur van harte welkom voor een cultuurborrel in De Boei in Vinkeveen. Tijdens een informele ontmoeting met een hapje en drankje kunt u kennismaken en bijpraten. Tijdens deze borrel wordt ingezoomd op cultuurfondsen.Ook wethouder Erika … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: