001 -Family

2e Bewonersavond buurtisolatieproject Hornmeer Aalsmeer do 2 april a.s.


Geplaatst op: 24 maart 2015

Sienergie en het E-team Hornmeer Groen nodigen woningeigenaren in de Aalsmeerse wijk Hornmeer uit voor een tweede bewonersavond voor het buurtisolatieproject in die wijk. De avond vindt plaats op donderdag 2 april 2015 om 20:00 uur in Buurthuis Hornmeer aan de Roerdomplaan 3. Inloop vanaf 19:30 uur. Op die avond presenteert het E-team de meest geschikte isolatieoplossingen voor de verschillende woningtypen in de Hornmeer en de bijbehorende kosten. Ook krijgen belangstellenden informatie over wanneer en hoe zij zich kunnen inschrijven. Neem je buren mee. Hoe meer deelnemers, hoe voordeliger het wordt!

Tijdens de eerste bewonersavond op 25 februari jongstleden kwam het grondwaterprobleem in de Hornmeer ter sprake. Een natte kruipruimte in combinatie met een ongeïsolerde vloer zorgt voor extra hoge stookkosten en vochtproblemen in huis. Sienergie ging op gesprek bij de gemeente. De gemeente en Sienergie willen graag in kaart brengen waar nu nog problemen zijn met water in de kruipruimten en roepen woningeigenaren in de Hornmeer op dat aan Sienergie te melden zodat gekeken kan worden of een en ander gezamenlijk kan worden aangepakt. Melden kan op hornmeer@gmail.com of door de lijst in te vullen tijdens de bewonersavond op 2 april aanstaande.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

2e Bewonersavond buurtisolatieproject Hornmeer Aalsmeer do 2 april a.s.

Sienergie en het E-team Hornmeer Groen nodigen woningeigenaren in de Aalsmeerse wijk Hornmeer uit voor een tweede bewonersavond voor het buurtisolatieproject in die wijk. De avond vindt plaats op donderdag 2 april 2015 om 20:00 uur in Buurthuis Hornmeer aan de Roerdomplaan 3. Inloop vanaf 19:30 uur. Op die avond … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: