001 -Family
[UPDATE] Gewonde bij gewelddadige overval Zodiac aan Industrieweg in Mijdrecht

[UPDATE] Gewonde bij gewelddadige overval Zodiac aan Industrieweg in Mijdrecht

Gewelddadige overval Mijdrecht

Geplaatst op: 26 maart 2015

Woensdagavond 25 maart overvielen twee mannen een bedrijf aan de Industrieweg. Een medewerker werd hierbij bedreigd en geslagen. De recherche zoekt getuigen.

Rond 18.20 uur was de medewerker in het pand toen er plotseling twee mannen binnen kwamen. Beiden hadden hun gezicht bedekt en één van hen bedreigde de medewerker met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De medewerker werd vastgepakt, maar verzette zich en er ontstond een worsteling. Het slachtoffer werd meerdere malen geslagen. Uiteindelijk staakte de medewerker zijn verzet. De twee mannen gingen er met onbekende buit vandoor. Zij zijn omstreeks 19:00 uur vermoedelijk in een voertuig weggereden. Rijrichting is onbekend.

uw tip!
De man met het wapen heeft een donkere huidskleur, is ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en een zwarte jas. De man die het slachtoffer vasthield heeft een donkere huidskleur en is rond de 1.95 meter lang. Hij droeg een grijze joggingbroek die strak bij de enkels zat en een bruine leren jas. Beiden droegen half hoge gympen en een zwarte helm met daaronder een bivakmuts.  

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze overval, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Maarssen via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

[UPDATE] Gewonde bij gewelddadige overval Zodiac aan Industrieweg in Mijdrecht

Woensdagavond 25 maart overvielen twee mannen een bedrijf aan de Industrieweg. Een medewerker werd hierbij bedreigd en geslagen. De recherche zoekt getuigen. Rond 18.20 uur was de medewerker in het pand toen er plotseling twee mannen binnen kwamen. Beiden hadden hun gezicht bedekt en één van hen bedreigde de medewerker … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: