001 - Escaperoom aglemeen
IVN-lezing  'Het waterbeleid en de waterkwaliteit in Amstel, Gooi en Vecht' in Wilnis

IVN-lezing 'Het waterbeleid en de waterkwaliteit in Amstel, Gooi en Vecht' in Wilnis


Geplaatst op: 27 maart 2015

Dinsdag 7 april organiseert IVN De Ronde Venen & Uithoorn een lezing over het waterbeleid. De lezing wordt gegeven door Hilga Sikma en Bart Specken, medewerkers van Waternet. De lezing wordt gehouden in het NME-centrum De Woudreus, Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis. De lezing begint om 20.00 uur. Voor de toegang wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van 2.50 euro.

Er wordt heel veel water naar de zee afgevoerd. Dat water moet in goede banen geleid worden, zodat we droge voeten houden in dit land, dat voor een belangrijk deel onder de zeespiegel ligt. Hilga houdt zich bezig met het waterbeheer in het gebied van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht, en met de waterafvoer van grofweg Nieuwegein tot IJmuiden aan zee. Er moeten belangrijke beslissingen genomen worden over de werking van gemalen en sluizen. Op de verwachting van extreme regenval moet geanticipeerd worden met vóórmalen, ........en dan maar afwachten of die regen komt. Van dergelijke moeilijke beslissingen hebben wij meestal geen weet. Niet alleen moet het waterniveau in orde zijn, ook de kwaliteit van het water, terrein van Bart, en een gezonde visstand zijn belangrijk.

Op 7 april komen Hilga en Bart ons hier meer over vertellen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

IVN-lezing 'Het waterbeleid en de waterkwaliteit in Amstel, Gooi en Vecht' in Wilnis

Dinsdag 7 april organiseert IVN De Ronde Venen & Uithoorn een lezing over het waterbeleid. De lezing wordt gegeven door Hilga Sikma en Bart Specken, medewerkers van Waternet. De lezing wordt gehouden in het NME-centrum De Woudreus, Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis. De lezing begint om 20.00 uur. Voor de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: