001 -Family
Ga je mee wandelen met Atelier54 in Marickenland?

Ga je mee wandelen met Atelier54 in Marickenland?


Geplaatst op: 27 maart 2015

We gaan wandelen op 17 en op 25 april. De wandeling is kort, maar we stoppen twee keer een uur om schetsen en schilderijtjes te maken of om te fotograferen. Het landschap is ons onderwerp. We kijken vooral naar het kleur- en lijnperspectief. We verzamelen bij het Veenlandencollege aan de Bonckestekersweg in Vinkeveen. Daar is ook parkeerruimte. Dan vertrekken we om 13.30 uur en zijn dan +/- 16.00 uur terug.

Aanmelden kan via de mail: annie.overbeeke@atelier54.eu , vermeld wel de datum, waarop je wil wandelen. Je krijgt een bevestigingsmail met daarin het rekeningnummer om te betalen. Of meld je telefonisch aan: 0652021499.

De kosten zijn € 15,00. Neem je schilderspulletjes mee, een krukje, water en eventueel een paraplu. Wil je liever fotograferen? Dan gaan we uit van een spiegelreflexcamera die je bijna altijd op automaat zet. Leuk dat je meegaat.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ga je mee wandelen met Atelier54 in Marickenland?

We gaan wandelen op 17 en op 25 april. De wandeling is kort, maar we stoppen twee keer een uur om schetsen en schilderijtjes te maken of om te fotograferen. Het landschap is ons onderwerp. We kijken vooral naar het kleur- en lijnperspectief. We verzamelen bij het Veenlandencollege aan de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: