001 - De Baat
9 April Open- inloopavond Badmintonvereniging Kwinkslag Vinkeveen

9 April Open- inloopavond Badmintonvereniging Kwinkslag Vinkeveen


Geplaatst op: 30 maart 2015

Badminton Vereniging Kwinkslag houdt een open inloopavond voor iedereen
vanaf 12 jaar om kennis te maken met de badmintonsport. Wat gezonde lichaamsbeweging, ontspanning en gezelligheid, daar heeft iedereen behoefte aan. Wij spelen iedere donderdag-avond van 19:30 tot 22:30 in de sporthal van Dorpshuis De Boei aan de Kerklaan 32 te Vinkeveen.
Dus pak je zaalsportschoenen en wat sportieve kleding en kom naar de sporthal van De Boei op 9 April a.s. Rackets hebben wij voor u klaar liggen en onze trainer zal u de basistechnieken graag aanleren. Mocht u lid worden van onze vereniging dan krijgen de eerste 4 nieuwe leden een gratis racket aangeboden namens Kwinkslag. Bij aankomst graag even vragen naar Tristan Frese of Johan Donkervoort. Meer informatie is te vinden op www.BVKwinkslag.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

9 April Open- inloopavond Badmintonvereniging Kwinkslag Vinkeveen

Badminton Vereniging Kwinkslag houdt een open inloopavond voor iedereenvanaf 12 jaar om kennis te maken met de badmintonsport. Wat gezonde lichaamsbeweging, ontspanning en gezelligheid, daar heeft iedereen behoefte aan. Wij spelen iedere donderdag-avond van 19:30 tot 22:30 in de sporthal van Dorpshuis De Boei aan de Kerklaan 32 te Vinkeveen.Dus pak … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: