Atlantis 1 wint niet van Velocitas

Geplaatst op: 30 maart 2015

Afgelopen zaterdag mocht het door de Rabobank gesponsorde Atlantis 1 weer in de tweede klasse aantreden. Na een zeer matig zaalseizoen gehad te hebben, moest het team hard aan de bak om in de tweede klasse te blijven. Velocitas heeft een goed zaalseizoen gedraaid en zijn daar tweede geworden. Het was redelijk winderig weer met wat miezerregen, maar beide ploegen konden toch redelijk de korf vinden. Het was Velocitas dat uiteindelijk met de overwinning naar huis ging.

In de eerste helft had de tegenstander het overwicht in de wedstrijd. Velocitas kon uitlopen naar een voorsprong van 1-5. Naarmate de eerste helft vorderde kon Atlantis nog wel wat terug doen. Er werd echter gerust met een stand van 3-7 in het voordeel van de tegenstander.

Na rust kon Atllantis meteen goed uit de startblokken komen. De voorsprong die de tegenstander had opgebouwd, was binnen een paar minuten recht gezet. De stand was 6-7. Helaas kon niet meteen de aansluitende treffer gemaakt worden. Velocitas liep opnieuw uit naar een voorsprong van twee punten. De volgende Atlantis aanval kon wel meteen de aansluiting maken. Met nog een kwartier te spelen stonden beide teams weer gelijk met een stand van 8-8. Helaas voor Atlantis stokte de doelpuntenproductie hier enigszins. De tegenstander kon hierna uitlopen. De achterstand kon niet meer ingehaald worden. Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen door Velocitas met een stand van 10-15.

Volgende week mag Atlantis uit aantreden bij Triaz in Amsterdam. Beide ploegen hebben al meerdere malen dit seizoen tegen elkaar gespeeld. Twee van deze ontmoetingen werden gewonnen door Triaz.

Afgelopen zaterdag mocht het door de Rabobank gesponsorde Atlantis 1 weer in de tweede klasse aantreden. Na een zeer matig zaalseizoen gehad te hebben, moest het team hard aan de bak om in de tweede klasse te blijven. Velocitas heeft een goed zaalseizoen gedraaid en zijn daar tweede geworden. Het … Lees meer »