001 -Family
Breicafé in de Bibliotheek Wilnis

Breicafé in de Bibliotheek Wilnis


Geplaatst op: 30 maart 2015

Dinsdag 7 april start in de Bibliotheek Wilnis een Breicafé. Het breicafé biedt de kans om gezellig samen te breien en van elkaar te leren. Beginnende breisters zijn welkom, maar u kunt ook uw breiwerkje meenemen. Iedereen van jong tot oud die van breien houdt is van harte welkom.
Het breicafé is iedere oneven week op dinsdag in de Bibliotheek Wilnis. Tijdstip: 14.00-16.00 uur. Deelname kost € 2,50, leden van de Bibliotheek krijgen 1 euro korting.
In de Bibliotheek Mijdrecht is elke laatste donderdag van de maand Breicafé. Het Breicafé in de Bibliotheek Mijdrecht is in samenwerking met Atelier Het Tuinhuis uit De Hoef. Het eerstvolgende breicafé in de Bibliotheek Mijdrecht is donderdag 30 april. Deelname kost € 2,50, leden van de Bibliotheek krijgen 1 euro korting.
Meer informatie:www.bibliotheekavv.nl

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Breicafé in de Bibliotheek Wilnis

Dinsdag 7 april start in de Bibliotheek Wilnis een Breicafé. Het breicafé biedt de kans om gezellig samen te breien en van elkaar te leren. Beginnende breisters zijn welkom, maar u kunt ook uw breiwerkje meenemen. Iedereen van jong tot oud die van breien houdt is van harte welkom.Het breicafé … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: