001 - Escaperoom aglemeen
Gemeentepeiling onderzoekt Aalsmeer in breedte en diepte

Gemeentepeiling onderzoekt Aalsmeer in breedte en diepte


Geplaatst op: 31 maart 2015

Dit voorjaar vindt de tweede Gemeentepeiling Aalsmeer plaats. De gemeentepeiling is een enquête onder bewoners over een breed aantal onderwerpen. De resultaten van de gemeentepeiling geven bestuurders en ambtenaren van de gemeente Aalsmeer informatie over hoe bewoners tegen zaken aankijken. Op deze manier kan de gemeente signalen uit de samenleving oppakken en vertalen in actiepunten.

Onderwerpen die in de gemeentepeiling aan de orde komen zijn onder andere kwaliteit van de woonomgeving, veiligheid, sport, verkeer en vervoer, contact met de gemeente, het scheiden van afval en vrijwilligerswerk. Zo’n 5.000 inwoners van 18 jaar en ouder zijn via een a-selecte steekproef uit het bevolkingsbestand aangeschreven.

Uitkomst
De enquête is zowel op papier als digitaal in te vullen. De gegevens worden verwerkt en geanalyseerd waarna een definitieve uitkomst uit de bus rolt. Daarover zal de gemeente de geënqueteerden maar ook alle andere inwoners op hoofdlijnen informeren.De gemeente bedankt de deelnemers aan de gemeentepeiling alvast van harte voor hun tijd. Dankzij hun inbreng kan de gemeente beter op de wensen van inwoners in te spelen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeentepeiling onderzoekt Aalsmeer in breedte en diepte

Dit voorjaar vindt de tweede Gemeentepeiling Aalsmeer plaats. De gemeentepeiling is een enquête onder bewoners over een breed aantal onderwerpen. De resultaten van de gemeentepeiling geven bestuurders en ambtenaren van de gemeente Aalsmeer informatie over hoe bewoners tegen zaken aankijken. Op deze manier kan de gemeente signalen uit de samenleving Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: