De Baat (2e)
Vrijdagavondcafé Radio Aalsmeer om 21.00 uur met DJ Faya Lourens

Vrijdagavondcafé Radio Aalsmeer om 21.00 uur met DJ Faya Lourens


Geplaatst op: 31 maart 2015

Aanstaande vrijdag is het de muziek die het wint van de interviews in het wekelijkse Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer. Naast de Soulshow-classic, de Twitterhit en een duik in het Top 40 Hitarchief, ontvangt presentator Ron Leegwater deze week de bekende DJ Faya Lourens. In 2011 maakte Faya Lourens haar debuut in de dancewereld waarin ze als DJ werkt. Daarvoor kende we haar vooral van haar rol in Goede Tijden Slechte Tijden. Sinds haar DJ debuut draaide ze in diverse clubs in de wereld. Sinds 2013 is ze resident DJ in de Amsterdamse Club NYX en draait ze op festivals zoals House of Bad Habits en Valtifest.

Op zaterdag 11 april aanstaande is Faya gast DJ tijdens het evenement van de Avondklok aan de Legmeerdijk 313 in Aalsmeer. Samen met DJ Meneer Marcel van de Avondklok komt Faya hier in deze week in de uitzending van Vrijdagavondcafé over vertellen. En natuurlijk nemen zij een aantal vrijkaarten mee om tijdens de uitzending te verloten.

De Twitterhit is deze week een hit met een Feel Good (Goede Vrijdag) gevoel. Van welke hit ga jij je beter voelen? Welke weet jij te verzinnen? Geef jouw keuze door via Twitter: @Vrij_avondcafé of laat een bericht achter op de facebookpagina van Vrijdagavondcafé. En maak kans op twee kaarten voor een film naar keuze. Luister en doe mee en geniet tussendoor zoals altijd van de hits uit de 80s, 90s en de hits van nu. We zijn er iedere vrijdag van 21.00 tot en met 23.00 uur via Radio Aalsmeer.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijdagavondcafé Radio Aalsmeer om 21.00 uur met DJ Faya Lourens

Aanstaande vrijdag is het de muziek die het wint van de interviews in het wekelijkse Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer. Naast de Soulshow-classic, de Twitterhit en een duik in het Top 40 Hitarchief, ontvangt presentator Ron Leegwater deze week de bekende DJ Faya Lourens. In 2011 maakte Faya Lourens haar debuut … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: