Lions Erwtensoepactie voor de Abcouder Harmonie

Lions Erwtensoepactie voor de Abcouder Harmonie


Geplaatst op: 31 maart 2015

Afgelopen donderdag was een feestelijk moment voor de Abcouder Harmonie. De opbrengst van de succesvolle jaarlijkse erwtensoepactie van de Lionsclub Abcoude Baambrugge was namelijk voor hen bestemd. Met een deputatie van bestuur en leden, waren zij te gast op de vergadering. De President van de Lionsclub, Rob van Rooyen, was verheugd een cheque van € 2800 te kunnen uitreiken aan de Voorzitter van de Harmonie Jack Ligtvoet, bijgetaan door opleidingsbestuurder Ria Fhijnbeen.

Met name de Jeugdopleiding van de jubilerende 115 jaar oude Abcouder Harmonie wordt hiermee belangrijk ondersteund. Muziek geeft veel plezier aan oud en jong. Een belangrijk aandachtspunt van de Harmonie is het eigen gecertificeerde muziek onderwijs, vooral aan jeugd. Maar met een aantal van tientallen leerlingen, is het geen sinecure om de eindjes aan elkaar te knopen en speciale dingen te doen. Met de donatie van 2800 Euro kan dit in belangrijke mate worden gestimuleerd. Uit de ‘Harmonie jeugd’ zijn in het lange bestaan van deze unieke vereniging prima muzikanten voortgekomen, die soms ook hun weg hebben gevonden naar de beroepsorkesten. Een investering in muziekonderwijs voor de jeugd is een investering in een gezonde en gelukkige toekomst. Dankzij de inwoners van Abcoude en Baambrugge, die ieder jaar weer van de ‘Lions Snert’ genieten, kunnen de Lions een beetje meehelpen om deze toekomst veilig te stellen

De Lions club Abcoude-Baambrugge bestaat uit zo’n 25 mensen met verschillende beroepen en interesses. Twee maal per maand komen ze bij elkaar. Naast vriendschap en belangstelling voor elkaar, willen zij zich dienstbaar maken aan de samenleving en hun leefomgeving.
In de afgelopen jaren is onder andere meegewerkt aan het jaarlijkse uitje van de OBV en zijn bijdragen geleverd aan de Voedselbank, Scouting Abcoude, wensstichting Oppepper4all, de plaatselijke IJsclubs, etc., en deze keer De Abcouder Harmonie


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lions Erwtensoepactie voor de Abcouder Harmonie

Afgelopen donderdag was een feestelijk moment voor de Abcouder Harmonie. De opbrengst van de succesvolle jaarlijkse erwtensoepactie van de Lionsclub Abcoude Baambrugge was namelijk voor hen bestemd. Met een deputatie van bestuur en leden, waren zij te gast op de vergadering. De President van de Lionsclub, Rob van Rooyen, was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: