001 -Family
Brandweervrouw, wereld dj en 50 jaar Oceanus bij Radio Aalsmeer

Brandweervrouw, wereld dj en 50 jaar Oceanus bij Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 31 maart 2015

Aalsmeer – Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. Wekelijks brengt de omroep 24 uur per dag informatieve programma’s voor alle geledingen uit de gemeente en overdag en ’s nachts heerlijke muziek. Zet uw radio dus vast op 105.9 FM (ether) of 99.0 FM (kabel), of luister wereldwijd via www.radioaalsmeer.nl.

Voor de uitzending van donderdag 2 april heeft het programma ‘Halte Zwarteweg’ (18.00 – 19.00 uur) weer een interessante gast weten te strikken, namelijk Kim Brouwer. Zij is clusteradviseur bij Brandweer regio Amsterdam-Amstelland en werkt vanuit de kazerne in Aalsmeer. Ze vertelt wat haar werk inhoud en over hoe het is om bij de brandweer te werken. Het interview wordt omlijst door muziek in dit thema. En uiteraard ontbreekt ook de wekelijkse column van Rinus niet.

Vrijdag 3 april wint de muziek het van de interviews bij ‘Vrijdagavondcafé’ (21.00 – 23.00 uur). Naast de wekelijkse Soulshow-classic, de Twitterhit en een duik in het Top 40 Hitarchief, ontvangen presentatoren Ron Leegwater en Marjolein deze week de wereldbekende dj Faya Lourens. In 2011 maakte Faya Lourens haar debuut in de dancewereld. Daarvoor kenden we haar vooral van haar rol in de soap ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Zaterdag 11 april is Faya gast-dj tijdens het Aalsmeerse evenement ‘Avondklok’. Zij komt hierover vertellen en uiteraard mogen we vrijkaarten weggeven. De Twitterhit is deze week een hit met een feel good (Goede Vrijdag) gevoel. Geef jouw feel good hit door via Twitter (@Vrij_avondcafé) en maak kans op twee kaartjes voor de Crown Cinema.

Zoals gebruikelijk wordt in ‘Aalsmeer Politiek’ (12.00 – 13.00 uur) de politieke week doorgenomen. Zaterdag 4 april schuiven Robert van Rijn en Teun Treur van de VVD aan. Bij ‘Weekend Magazine’ (14.00 – 17.00 uur) passeren die middag veel verschillende onderwerpen de revue. Cees Wijnen (presentatie) en Dick de Geus (techniek en presentatie) spreken Dick de Kuijer en Jan Weijers over het 50-jarig bestaan van zwemclub Oceanus en het bijbehorende feest. Daarnaast is de heer Dekker te gast. Hij vertelt over zijn actie om geld in te zamelen voor een opvanghuis in Wit-Rusland. Aftredend voorzitter van de Wmo-raad Joop Vuijk vertelt over zijn werk.

Ook bij ‘De top 10 van…’ en ‘Door de Mangel’ schuiven deze week weer leuke, interessante gasten aan. Bij ‘Door de Mangel’ (19.00 – 20.00 uur) neemt Renee Heeren op maandag 6 april plaats achter de microfoon. Heeren is seringen- en sneeuwballenkweker en Ralph Reinders, de gast van afgelopen maandag, wil graag weten wat zijn favoriete muziek is. Bij ‘De top 10 van…’ (20.00 – 21.00 uur) laat Pascale Nelis haar favoriete top 10 horen.

Radio Aalsmeer is te beluisteren op 105.9 FM en de kabel op 99.0 FM, maar ook via de livestream op internet: www.radioaalsmeer.nl. Een uitzending gemist? Dan kun je het programma ook terugluisteren via de website van de lokale omroep via ‘Uitzending Gemist’. Het bezoekadres van de studio is: Van Cleefkade 15, 1431 RN AALSMEER in de Crown Business Studio’s. Radio Aalsmeer is ook te volgen op Facebook (facebook.com/radioaalsmeer) en Twitter (@RadioAalsmeer).


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweervrouw, wereld dj en 50 jaar Oceanus bij Radio Aalsmeer

Aalsmeer – Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. Wekelijks brengt de omroep 24 uur per dag informatieve programma’s voor alle geledingen uit de gemeente en overdag en ’s nachts heerlijke muziek. Zet uw radio dus vast op 105.9 FM (ether) of 99.0 FM (kabel), of luister Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: