Kinderboerderij De Olievaar in Uithoorn zoekt vrijwilligers


Geplaatst op: 1 april 2015

Met de actie NLdoet van vorige week hielpen veel vrijwilligers mee om de kinderboerderij De Olievaar in Uithoorn op te knappen. We zijn een flink eind op weg, maar het werk is nog lang niet klaar en daar hebben wij jullie hulp bij nodig.

Wij zoeken vrijwilligers die ons willen helpen met de verzorging van de dieren, maar ook vrijwilligers die willen helpen bij verschillende activiteiten voor kinderen. Ook mensen met groene vingers zijn van harte welkom om de handen uit de mouwen te steken!

Op korte termijn zoeken wij collectanten voor het Oranjefonds. De kinderboerderij doet dit jaar mee aan de collecte, die gehouden wordt in de periode van 27 april tot en met 2 mei. Collecteren voor het Oranjefonds betekent dat van het opgehaalde geld de helft naar de kinderboerderij gaat en de andere helft van de opbrengst besteedt wordt door het fonds aan sociale initiatieven in de provincie. Al het geld zal worden besteed en blijft in de regio. Collecteren kost je als vrijwilliger gemiddeld maar 2 uur van je tijd en je steunt hiermee Kinderboerderij De Olievaar in Uithoorn!

Kijk op de site van de kinderboerderij http://olievaar.nl voor meer informatie over de verschillende werkzaamheden voor vrijwilligers. Geef je op en stuur een mailtje met je gegevens naar: informatie@olievaar-uithoorn.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kinderboerderij De Olievaar in Uithoorn zoekt vrijwilligers

Met de actie NLdoet van vorige week hielpen veel vrijwilligers mee om de kinderboerderij De Olievaar in Uithoorn op te knappen. We zijn een flink eind op weg, maar het werk is nog lang niet klaar en daar hebben wij jullie hulp bij nodig. Wij zoeken vrijwilligers die ons willen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: