001 -Family
Nieuwe Opel Corsa met af-fabriek LPG-installatie

Nieuwe Opel Corsa met af-fabriek LPG-installatie


Geplaatst op: 31 maart 2015

Compacte Opel nu ook met aantrekkelijke brandstofkosten

• Zeer gunstige brandstofkosten dankzij aantrekkelijke LPG-prijs
• Opel Corsa 1.4 ecoFLEX ® Bi-Fuel ook geschikt voor benzine
• Leverbaar vanaf € 15.695,-

Breda, 31 maart 2015 – De nieuwe Opel Corsa is nu ook leverbaar met een af-fabriek LPG-installatie. Deze 1.4 ecoFLEX ® Bi-Fuel -versie heeft een viercilindermotor van 66 kW (90 pk), die geschikt is voor het rijden op zowel LPG als benzine. Rijden op LPG is zeer lucratief, omdat deze brandstof in ons land veel voordeliger is dan benzine. Door de LPG-installatie af-fabriek te leveren zijn prestaties, kwaliteit en brandstofverbruik optimaal. De Opel Corsa 1.4 ecoFLEX ® Bi-Fuel komt in de gecombineerde cyclus uit op een CO2-uitstoot van 113 g/km. Daarmee stoot hij circa 13 procent minder CO2 uit dan een vergelijkbare benzinemotor. De uitstoot van stikstofoxide daalt zelfs met zo’n 80 procent. Het gemiddelde brandstofverbruik bedraagt 6,9 l/100 km. De Corsa 1.4 ecoFLEX ® Bi-Fuel is leverbaar vanaf € 15.695,- als Business+ uitvoering.

Groot rijbereik
De LPG-tank bevindt zich op de plek van het reservewiel onder de laadvloer van de bagageruimte. Daardoor biedt de LPG-versie net zo veel zit- en bagageruimte als alle andere Corsa-modellen. Dankzij de nieuw ontwikkelde controlemodule verloopt de overgang tussen de verschillende brandstoffen soepel en efficiënt.

LPG tanken kan momenteel bij meer dan 35.000 tankstations in Europa. Met twee volle brandstoftanks is een actieradius van 1.200 kilometer mogelijk. Via de boordcomputer zijn het bereik en het verbruik afzonderlijk te raadplegen voor LPG en benzine, maar ook voor de twee samen.

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe Opel Corsa met af-fabriek LPG-installatie

Compacte Opel nu ook met aantrekkelijke brandstofkosten • Zeer gunstige brandstofkosten dankzij aantrekkelijke LPG-prijs• Opel Corsa 1.4 ecoFLEX ® Bi-Fuel ook geschikt voor benzine• Leverbaar vanaf € 15.695,- Breda, 31 maart 2015 – De nieuwe Opel Corsa is nu ook leverbaar met een af-fabriek LPG-installatie. Deze 1.4 ecoFLEX … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: