001 -Family
Restaurant Le Virage stopt, maar Le Virage Catering gaat door   

Restaurant Le Virage stopt, maar Le Virage Catering gaat door  


Geplaatst op: 31 maart 2015

Na 14 jaar sluit Restaurant Le Virage haar deuren. De nog steeds lastige economische situatie voor de horecabranche is daar de oorzaak van. Eigenaar Philip Dalmeijer heeft dit moeilijke besluit na lang beraad genomen. Samen met zijn vrouw Wendy richt hij zich nu op Le Virage Catering, een bedrijfsonderdeel met potentie dat de wind in de zeilen heeft. Le Virage Catering wordt regelmatig ingeschakeld door zowel particulieren als grote, bekende ondernemingen.

Een tweede activiteit die goed draait is Club Roekz in Vinkeveen, waar Wendy de scepter zwaait. Dit bekende partycentrum organiseert niet alleen eigen party’s zoals Club 55, maar is ook een geliefd adres voor de meest uiteenlopende andere feesten en partijen. Van trouwerijen, verjaardagen en jubilea tot en met vergaderingen en productpresentaties. Zowel Le Virage Catering als Club Roekz staan bekend om hun veelzijdigheid, flexibiliteit en uitmuntende service.

Beide bedrijfsonderdelen maken gebruik van de moderne en uitgebreide keukenfaciliteiten van Club Roekz. Dat levert smaakvolle en gewilde gerechten en catering op, die de keuken van Restaurant Le Virage tot vandaag altijd kenmerkten.

Voor meer informatie: Philip Dalmeijer, 0297-262174


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Restaurant Le Virage stopt, maar Le Virage Catering gaat door  

Na 14 jaar sluit Restaurant Le Virage haar deuren. De nog steeds lastige economische situatie voor de horecabranche is daar de oorzaak van. Eigenaar Philip Dalmeijer heeft dit moeilijke besluit na lang beraad genomen. Samen met zijn vrouw Wendy richt hij zich nu op Le Virage Catering, een bedrijfsonderdeel met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: