001 -Family
Prima debuut voor De Vinken F1

Prima debuut voor De Vinken F1


Geplaatst op: 1 april 2015

Afgelopen zaterdag was het zover: de allereerste korfbalwedstrijd voor de spelers van de F1 van KV De Vinken. Op het programma stond een uitwedstrijd tegen de F2 van E.S.D.O. Kockengen, ook voor hen de eerste wedstrijd.

De spelers van de F1 hadden bij de trainingen van de kangoeroes al leren schieten, gooien en vangen en in de eerste trainingen van de F1 was er ook getraind op het spelen van een wedstrijd. De F1 speelt monokorfbal wat betekent dat er 4 spelers van een team in het veld staan die zowel mogen aanvallen als verdedigen. De trainers van de F1, Dorien Verbruggen, Rosa Boerlage en Mark de Rooij waren heel benieuwd hoe het zou gaan.

De start van De Vinken was overtuigend, al na tien minuten was er een voorsprong van 1-4. Vanaf dat moment mocht de tegenstander een extra speler in het veld brengen, een nieuwe regel voor F-teams. Het mocht echter niet baten voor de tegenstanders want de jong getalenteerde spelers van De Vinken bleven scoren.

De ruststand was dan ook 2-7. In de rust was er limonade voor de spelers en de coaches waren zeer tevreden. De tweede helft bleven de spelers van de F1 goed samenspelen en dat resulteerde in nog meer doelpunten. Uiteindelijk weet de door Jumbo Vinkeveen gesponsorde F1 met Valentina Eenennaam, Lotte Kortz, Meru van Langen, Ilse Vis, Lisa Vousten , Sem Berkelaar en Jeroen de Rooij overtuigend te winnen, eindstand 2- 14.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prima debuut voor De Vinken F1

Afgelopen zaterdag was het zover: de allereerste korfbalwedstrijd voor de spelers van de F1 van KV De Vinken. Op het programma stond een uitwedstrijd tegen de F2 van E.S.D.O. Kockengen, ook voor hen de eerste wedstrijd. De spelers van de F1 hadden bij de trainingen van de kangoeroes al leren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: