Jongen met taser opgepakt in Vinkeveen

Jongen met taser opgepakt in Vinkeveen


Geplaatst op: 2 april 2015

Vinkeveen - Een 17-jarige jongen uit Vinkeveen is woensdag 1 april aangehouden. Bij hem werd een taser(stroomstootwapen) aangetroffen. Het wapen is in beslag genomen en tegen de Vinkevener is proces-verbaal opgemaakt betreffende overtreding van de Wet Wapens en Munitie.

Agenten kregen tegen 18.00 uur een melding dat een persoon op een bank zat voor het winkelcentrum Zuiderwaard die mogelijk met een taser zat te spelen. De agenten zagen inderdaad een jongen zitten die voldeed aan het signalement. Zij riepen de jongen aan en verzochten hem het wapen duidelijk zichtbaar op de bank te leggen en afstand te nemen. Hierop werd de jongen benaderd en kon hij worden aangehouden. De jongen werd overgebracht naar het politiebureau. Na het afleggen van een verklaring en het opmaken van een proces-verbaal werd hij in vrijheid worden gesteld en meegenomen door zijn ouders.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jongen met taser opgepakt in Vinkeveen

Vinkeveen - Een 17-jarige jongen uit Vinkeveen is woensdag 1 april aangehouden. Bij hem werd een taser(stroomstootwapen) aangetroffen. Het wapen is in beslag genomen en tegen de Vinkevener is proces-verbaal opgemaakt betreffende overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Agenten kregen tegen 18.00 uur een melding dat een persoon op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: