001 - Week van de ontmoeting
Succesvolle economische handelsmissie China voor Walraven

Succesvolle economische handelsmissie China voor Walraven


Geplaatst op: 2 april 2015

Op 24 en 25 maart jl. heeft Walraven deelgenomen aan de multisectorale economische handelsmissie in Shanghai (China). Het doel van deze missie was o.m. de bevordering van de handel, wederzijdse investeringen en technologische samenwerking. Er zijn goede contacten opgedaan en verschillende overeenkomsten getekend.

De reis naar China stond in het teken van de verdere versterking van de diplomatieke en economische banden tussen Nederland en China. Nederland is binnen de Europese Unie de tweede handelspartner van China. In 2013 bedroeg de handel tussen beide landen zo’n 40 miljard euro. Minister-president Mark Rutte en staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, Wilma Mansveld, waren ook bij deze reis aanwezig.

Walraven is sinds 2012 actief met een verkoopvestiging in China. Vanuit de vestiging In Shanghai verzorgt het team de volledige engineering en ondersteuning voor toonaangevende projecten. Momenteel werkt het team aan het Shanghai Disney Resort.

Naast een brunch met de Consul General en een presentatie over zakendoen in China op 24 maart, was er een speciaal diner met Mark Rutte en de complete delegatie op 25 maart. Vanuit Walraven waren CFO Joop Standaert, Stan Zhu, Fei Peng en Aram Plans aanwezig, evenals twee gasten vanuit Changshu. Tijdens dit diner werden verschillende overeenkomsten getekend, waaronder twee met Walraven onder begeleiding van minister-president Mark Rutte.

Met de economische handelsmissie heeft Walraven zich kunnen profileren, zijn er goede contacten opgedaan en is er een goede aansluiting gevonden bij het Nederlandse consulaat.

Kijk voor meer informatie over Walraven en de huidige projecten op www.walraven.com.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvolle economische handelsmissie China voor Walraven

Op 24 en 25 maart jl. heeft Walraven deelgenomen aan de multisectorale economische handelsmissie in Shanghai (China). Het doel van deze missie was o.m. de bevordering van de handel, wederzijdse investeringen en technologische samenwerking. Er zijn goede contacten opgedaan en verschillende overeenkomsten getekend. De reis naar China stond in het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: