001 -Family
Legmeervogels Handbal C1 presteert goed op Verlaan toernooi

Legmeervogels Handbal C1 presteert goed op Verlaan toernooi


Geplaatst op: 7 april 2015

De meiden van de C1 van Legmeervogels handbal hebben afgelopen zaterdag op het W.A. Verlaan toernooi in de Kwakel en goede prestatie neergezet.

Het C1-team was op het toernooi ingedeeld in een poule met meiden die hoger in de competitie stonden. Dat was echter niet te merken.
De eerste wedstrijd werd gespeld tegen NEA uit Ouderkerk. Nea begon goed met een paar strakke ballen. Al snel had Quinty de bal echter in het doel van de tegenstander. Een prachtige harde bal van Renée in de hoek van de goal was voor de keeper van Nea onhoudbaar. Ook een sprongschot van Angela zat. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 5-1 gewonnen.

De speelsters moesten meteen door. Nu was de tegenstander de thuisclub. Een wedstrijd tegen plaatsgenoot KDO is altijd spannend. Ditmaal bleek dat ook weer. Al snel scoorde Legmeervogels 3 doelpunten. KDO legde er echter 5 in. Terwijl het zonnetje scheen en de atmosfeer op het KDO complex prima was, steeg de spanning. Iboya nam een prachtige penalty waarbij de keeper volkomen in de verkeerde hoek stond. Kirsten hield prachtig een penalty van KDO. Het werd met een doelpunt van Michelle 7-7. Helaas scoorde KDO in de allerlaatste minuut nog een doelpunt en verloor Legmeervogels met 8-7.
De dames van Legmeervogels hadden vervolgens 40 minuten rust. Er werd limonade gedronken, de bak met fruit ging rond en er werd gezellig met elkaar en de ouders die mee waren naar de andere wedstrijden gekeken.
Daarna was het weer de beurt aan het team, dit keer tegen Hillegom. Dat team bleek te bestaan uit oudere meiden, van zo’n 16 jaar. Dus eigenlijk een B-team. De meiden van de C1 hadden er echter zin in. Al snel had Eline weer 2 schoten in het doel zitten. Janna en Marcelle zorgden door goed verdedigingswerk voor goede tegenstand. De Legmeervogels stonden voor, maar soms ook gelijk. Vlak voor het eindsignaal stond het 6-5 in het voordeel van Legmeervogels. Een laatste mooie treffer van Hillegom zorgde echter voor een gelijke eindstand.

Hiermee kwam het team van Legmeervogels op de tweede plek in een poule, waar eigenlijk betere spelers speelden. Een mooi resultaat.
Voor meiden vanaf 12 jaar die het ook leuk vinden eens mee te spelen met handbal en te ervaren hoe dat is, organiseert Legmeervogels en aantal open trainingen. Voor deze trainingen zijn alle meiden van 12 tot 15 jaar uitgenodigd om te komen kijken en mee te trainen. De trainingen vinden onder andere plaats op woensdag 15 en 22 april, van 17.00 uur tot 18.00 uur op Sportpark Randhoorn (Legmeervogels)

Meer informatie is verkrijgbaar via 0297-532751 (Narda) of 06-54236291 (Luuk, ook tijdens de training) of mail naar Legmeervogels@handbal.nlLaatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Legmeervogels Handbal C1 presteert goed op Verlaan toernooi

De meiden van de C1 van Legmeervogels handbal hebben afgelopen zaterdag op het W.A. Verlaan toernooi in de Kwakel en goede prestatie neergezet. Het C1-team was op het toernooi ingedeeld in een poule met meiden die hoger in de competitie stonden. Dat was echter niet te merken.De eerste wedstrijd werd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: