De Baat (2e)
Ex-radiopiraat Cor Buis en Stefan Levarth op Radio Aalsmeer

Ex-radiopiraat Cor Buis en Stefan Levarth op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 7 april 2015

Aalsmeer – Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. Wekelijks brengt de omroep 24 uur per dag informatieve programma’s voor alle geledingen uit de gemeente en overdag en ’s nachts heerlijke muziek. Zet uw radio dus vast op 105.9 FM (ether) of 99.0 FM (kabel), of luister wereldwijd via www.radioaalsmeer.nl.

De uitzending van ‘Halte Zwarteweg’ staat de ene week in het teken van muziek, de andere week in het teken van een interview. Nadat vorige week brandweervrouw Kim Brouwer aan het woord kwam, is het donderdag 9 april van 18.00 tot 19.00 uur weer tijd voor muziek. En natuurlijk wordt ook de column van Rinus niet vergeten.

In ‘Aalsmeer Politiek’ is elke week een andere Aalsmeerse politieke partij te gast. Zaterdag 11 april van 12.00 tot 13.00 uur is het de beurt aan Het Aalsmeers Collectief (HAC). Heeft u vragen aan HAC? Bel dan tijdens de uitzending met de studio: 0297-325858.

Maandagavond 13 april staat in het teken van drie populaire programma’s. In ‘Uur van Puur’ tussen 18.00 en 19.00 uur leert u aan de hand van onder meer de columns Elja Daae en Herman Couwenbergh weer een beetje bij over social media. In ‘Door de Mangel’ van 19.00 tot 20.00 uur kunt u genieten van een interview met Cor Buijs, tenminste als het hem lukt op tijd in de studio te arriveren. Hij is een echte Aalsmeerse kwekerszoon en Rene Heeren, de gast van afgelopen maandag, wil graag weten waarom hij ooit radiopiraat is geworden. In ‘De top 10 van…’ tussen 20.00 en 21.00 uur is Stefan Levarth van het Westeinder Paviljoen te gast. Benieuwd naar zijn favoriete top 10? Stem dan uw radio af op Radio Aalsmeer.

Radio Aalsmeer is te beluisteren op 105.9 FM en de kabel op 99.0 FM, maar ook via de livestream op internet: www.radioaalsmeer.nl. Een uitzending gemist? Dan kun je het programma ook terugluisteren via de website van de lokale omroep via ‘Uitzending Gemist’. Het bezoekadres van de studio is: Van Cleefkade 15, 1431 RN AALSMEER in de Crown Business Studio’s. Radio Aalsmeer is ook te volgen op Facebook (facebook.com/radioaalsmeer) en Twitter (@RadioAalsmeer).


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ex-radiopiraat Cor Buis en Stefan Levarth op Radio Aalsmeer

Aalsmeer – Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. Wekelijks brengt de omroep 24 uur per dag informatieve programma’s voor alle geledingen uit de gemeente en overdag en ’s nachts heerlijke muziek. Zet uw radio dus vast op 105.9 FM (ether) of 99.0 FM (kabel), of luister Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: