001 - Tuimarkt
Onderzoek haalbaarheid nieuw zwembad in Abcoude

Onderzoek haalbaarheid nieuw zwembad in Abcoude


Geplaatst op: 7 april 2015

In de Dorpskerk in Abcoude wordt maandag 13 april door onderzoeksbureau M3V een bijeenkomst gehouden met als onderwerp de haalbaarheid van een nieuw zwembad in Abcoude. Inwoners zijn van harte uitgenodigd de bijeenkomst bij te wonen en hun mening over het onderwerp te geven. De avond begint om 20 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Het huidige zwembad in Abcoude, Het Meerbad, wordt eind dit jaar gesloten. In verband hiermee vindt momenteel in opdracht van het college van B en W een onderzoek plaats naar de mogelijkheden een nieuwe zwemvoorziening te realiseren in Abcoude. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het bureau M3V, de Stichting Zwembad Abcoude en de Actiegroep Meerbad zijn nadrukkelijk bij de opzet en uitwerking betrokken.

Inmiddels hebben gesprekken plaatsgevonden met vijftien betrokken sport- en maatschappelijke organisaties uit Abcoude en/of De Ronde Venen. In de volgende fase van het onderzoek worden inwoners en plaatselijke ondernemers in de gelegenheid gesteld hun mening kenbaar te maken over de haalbaarheid van een nieuw zwembad in Abcoude. Dat kan maandag 13 april tussen 20 en 21.30 uur in de Dorpskerk in Abcoude, Kerkplein 45. Het eerste deel van de avond wordt gebruikt om achtergrondinformatie te verstrekken, tijdens het tweede deel wordt inwoners en ondernemers gevraagd hun mening te geven en hun stem uit te brengen op een van de varianten.

Onderzoeksbureau M3V zal op basis van alle verkregen informatie een business case opstellen. Deze wordt aan meerdere marktpartijen voorgelegd met de vraag of zij de business case inhoudelijk en financieel haalbaar achten. Of dat zij wellicht mogelijkheden zien om de haalbaarheid te versterken. Mede op basis van die reacties stelt het bureau een eindadvies op voor het college. Dit advies wordt in juni in de gemeenteraad besproken.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onderzoek haalbaarheid nieuw zwembad in Abcoude

In de Dorpskerk in Abcoude wordt maandag 13 april door onderzoeksbureau M3V een bijeenkomst gehouden met als onderwerp de haalbaarheid van een nieuw zwembad in Abcoude. Inwoners zijn van harte uitgenodigd de bijeenkomst bij te wonen en hun mening over het onderwerp te geven. De avond begint om 20 uur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: