001 -Family
Daders mishandeling conducteur Abcoude nog niet gepakt, signalement bekend

Daders mishandeling conducteur Abcoude nog niet gepakt, signalement bekend


Geplaatst op: 7 april 2015

Abcoude - De politie weet nog niet wie de vier jongens zijn die afgelopen weekend op station Abcoude een conducteur hebben mishandeld.

Een uitgebreide zoektocht heeft nog niets opgeleverd. De politie deed daarom dinsdagavond in de tv-uitzending van Opsporing Verzocht een getuigenoproep. Woensdagavond is er in het RTV Utrecht-programma Bureau Hengeveld aandacht voor de zaak.

ZUILEN
De vier jongens reisden zaterdagochtend met de Sprinter naar Amsterdam. Een getuige heeft gezien dat ze op Utrecht Zuilen zijn ingestapt. Twee van hen waren niet ingecheckt. De 48-jarige conducteur gaf hen op station Abcoude alsnog de gelegenheid om in te checken maar dat weigerden ze.

Het viertal wilde de trein weer in maar werd tegengehouden door de conducteur, die vervolgens op de grond werd geschopt en geslagen. Ook een passagier die te hulp schoot, moest het ontgelden.

De jongens gingen er vandoor langs het spoor richting Amsterdam. Ondanks een grote zoektocht met onder meer een helikopter werden ze niet meer gevonden.

SIGNALEMENT
Het viertal is vermoedelijk 18 á 20 jaar oud. Dader 1 was donkergetint met gemilimeterd zwart haar. Hij droeg een zwarte jas en een witte short. Opvallend was dat hij een wond had aan zijn rechterhand.

De tweede dader was lichtgetint, had zwart kort haar en was helemaal in het zwart gekleed. De andere twee jongens hadden hetzelfde kapsel maar waren donkergetint.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTVUtrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Daders mishandeling conducteur Abcoude nog niet gepakt, signalement bekend

Abcoude - De politie weet nog niet wie de vier jongens zijn die afgelopen weekend op station Abcoude een conducteur hebben mishandeld. Een uitgebreide zoektocht heeft nog niets opgeleverd. De politie deed daarom dinsdagavond in de tv-uitzending van Opsporing Verzocht een getuigenoproep. Woensdagavond is er in het RTV Utrecht-programma Bureau … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: