001 - Tuimarkt
Aalsmeer heeft eigen Ride auto

Aalsmeer heeft eigen Ride auto


Geplaatst op: 8 april 2015

Grote kans dat je in en rond Aalsmeer de speciale Ride for the Roses auto tegenkomt. Bij veel evenementen en op ‘hotspots’ in de regio is de auto met het promotieteam aanwezig. Zo was de auto afgelopen weekend te zien bij The Beach en zal hij aanstaande zaterdag en zondag bij ‘Kom in de Kas’ op de Hoofdweg staan.

In de werkplaats van Cor Millenaar BV is een donkerblauwe Mercedes Benz G-klasse omgebouwd naar een Ride auto. Rosenboom Reclame heeft de auto wit gewrapt en voorzien van de juiste uitingen. Het is een auto geworden die goed opvalt en dat is nodig. De Ride for the Roses wordt op 6 september gehouden en deelnemers fietsen voor de strijd tegen kanker.

Bedrijven steunen initiatief
De auto is een blikvanger in de regio. In eerste instantie gericht om aandacht te vragen voor de Ride for the Roses en deelnemers te werven, maar omdat het doel van de Ride geld bij elkaar krijgen is voor KWF Kankerbestrijding kunnen bedrijven naast deelnemen met een bedrijfsteam ook hun logo op de auto kwijt. Voor € 250,- per logo of € 500,- voor een logo aan beide kanten kan er al gesponsord worden.

Afgelopen zondag was het Jumbo Koster die enthousiast twee logoplekken sponsorde. Dit in navolging van FloraHolland die de eerste sponsorplekken op de auto sponsorde. “We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan dit goede doel. Op deze manier maken wij ook een vuist tegen kanker,” aldus Roald Koster.

Voor meer informatie over deze vorm van sponsoring, waarbij bedrijven hun naamsbekendheid kunnen verhogen kan er gemaild worden met side-events@ridefortheroses.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeer heeft eigen Ride auto

Grote kans dat je in en rond Aalsmeer de speciale Ride for the Roses auto tegenkomt. Bij veel evenementen en op ‘hotspots’ in de regio is de auto met het promotieteam aanwezig. Zo was de auto afgelopen weekend te zien bij The Beach en zal hij aanstaande zaterdag en zondag bij ‘Kom … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: