001 - Escaperoom aglemeen
Goud in je wijk, voor Twistvlied & Wickelhof

Goud in je wijk, voor Twistvlied & Wickelhof


Geplaatst op: 9 april 2015

Op zaterdag 18 april 2015 vindt de vierde editie van Goud in je wijk plaats. Wij, de werkgroep Groen van de wijken Twistvlied & Wickelhof, willen op deze dag de bewoners informeren over twee groenprojecten; de ‘Hanging Baskets’ en de ‘Pallet Gardens’.

Hanging Baskets

Het project ‘Hanging Baskets’ wordt wegens groot succes in 2014 herhaald. Een ‘Hanging Basket’ is een basket gevuld met planten die bevestigd wordt aan een lantaarnpaal.

Pallet Garden

Een ‘Pallet Garden’ is een tuin op houten pallets. We zoeken enthousiaste bewoners die een ‘Pallet Garden’ willen adopteren en hem een leuk plekje in de openbare ruimte willen geven, bijvoorbeeld op een speelveld, plantsoen, een breed stuk van de straat, mits het uiteraard geen ‘gevaar/sta in de weg’ voor de omgeving is. Er is keuze uit 2 tuinen; moestuin of tuin met hangplanten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om zelf de beplanting uit te kiezen.

Wilt u samen met uw buren ook zo’n fleurige ‘Hanging Basket’ of ‘Pallet Garden’? Dan willen wij graag met u de mogelijkheden en voorwaarden bespreken. U bent van harte welkom op onze promotieochtend.

Datum: zaterdag 18 april

Locatie: op het plein nabij Hakyol, Grutto 2b

Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur

U heeft interesse maar u bent helaas niet in de gelegenheid om op 18 april te komen? Dan horen we graag van u per email! Onderling zullen we dan een afspraak met u maken. Emailadres: info@twistvlied-wickelhof.nl.

Om in aanmerking te komen voor deze projecten dienen de documenten Bewonersbudget en Overeenkomst Groenadoptie ingevuld te zijn en ondertekend en uiterlijk zaterdag 2 mei a.s. geretourneerd te zijn aan c.freeke@derondevenen.nl en info@twistvlied-wickelhof.nl of in de brievenbus van Karekiet 47 te Mijdrecht. Bovengenoemde formulieren kunt vinden op www.goudinjewijk.nl  en www.twistvlied-wickelhof.nl  of aan te vragen via info@twistvlied-wickelhof.nl

Uitgifte materialen ‘Hanging Baskets’ en ‘Pallet Garden’

U bent welkom met uw medeaanvragers om uw pakket in ontvangst te nemen. De ‘Hanging Basket’ kunnen ter plekke beplant worden. De materialen van de ‘Pallet Garden’ worden aan u meegegeven waarna u daarmee in uw eigen straat samen met de buurt aan de slag kunt gaan.

Datum: zaterdag 16 mei

Locatie: op het plein nabij Hakyol, Grutto 2b

Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur

Meer informatie over Goud in je wijk kunt u vinden op www.goudinjewijk.nl en voor vragen kunt u mailen naar info@twistvlied-wickelhof.nl.

Dit initiatief wordt mede tot stand gebracht door de Werkgroep Groen (onderdeel van het wijkcomité Twistvlied & Wickelhof), Gemeente De Ronde Venen, tuincentrum De Huifkar en de bewoners.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Goud in je wijk, voor Twistvlied & Wickelhof

Op zaterdag 18 april 2015 vindt de vierde editie van Goud in je wijk plaats. Wij, de werkgroep Groen van de wijken Twistvlied & Wickelhof, willen op deze dag de bewoners informeren over twee groenprojecten; de ‘Hanging Baskets’ en de ‘Pallet Gardens’. Hanging Baskets Het project ‘Hanging Baskets’ wordt wegens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: