001 -Family
Kindermoestuin weer van start NME-centrum de Woudreus

Kindermoestuin weer van start NME-centrum de Woudreus


Geplaatst op: 9 april 2015

Op 22 april start het nieuwe moestuinseizoen in de kindermoestuin “de Wondertuin van NME-centrum de Woudreus. Wekelijks op woensdagmiddag tussen 13.30 - 15.00 uur wordt er met de tuinclub getuinierd in ieders eigen (of gedeelde) stukje moestuin. Met een eigen tas met tuingereedschappen gaan de kinderen aan de slag met zaaien, planten, de tuin verzorgen en later in het jaar ook oogsten. Soms gaat de oogst mee naar huis, soms maken wordt er samen wat van gemaakt. Naast het tuinieren zijn er veel andere klussen in de tuin te doen, zoals het maken van insectenhotels, het verder bouwen aan de wilgentunnel, wormen zoeken, en het konijn verzorgen en nog veel meer.

Wil je meedoen? Geeft je op voor 22 april: telefonisch 0297-273692 of per mail nmederondevenen@odru.nl.

De tuinclub is voor kinderen van 6 jaar en ouder. Deelname kost €20,-- voor het hele seizoen (april t/m september). Vriendjes en vriendinnen zijn welkom mee te komen helpen. Hiervoor vragen we een bijdrage van 2,50 per middag.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kindermoestuin weer van start NME-centrum de Woudreus

Op 22 april start het nieuwe moestuinseizoen in de kindermoestuin “de Wondertuin van NME-centrum de Woudreus. Wekelijks op woensdagmiddag tussen 13.30 - 15.00 uur wordt er met de tuinclub getuinierd in ieders eigen (of gedeelde) stukje moestuin. Met een eigen tas met tuingereedschappen gaan de kinderen aan de slag met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: