001 -Family
Grote voorjaarsschoonmaak voor de Wilnisse Rommelmarkt

Grote voorjaarsschoonmaak voor de Wilnisse Rommelmarkt


Geplaatst op: 10 april 2015

Het is weer zo ver; De grote voorjaarsschoonmaak komt er weer aan. Het is weer tijd dat we ons huis aan de kant maken en gaan opruimen!

De zolder staat ondertussen weer vol met dozen. Spullen die jaar in jaar uit weer worden bewaard, maar waarom? Want wanneer pak je die oude stoel van boven, wanneer beneden je droomstoel heb staan? Of trek je dat oude shirt aan, terwijl je kast bijna uitpuilt met mooier, betere kleding ? Precies, dat gaat niet meer gebeuren.

Maar weggooien?! Nee natuurlijk niet dat zou zonde zijn. Doe er iets goeds mee, laten we elkaar helpen! Schenk uw overbodige spullen naar de rommelmarkt! Vooraf zullen alle spullen gesorteerd worden in de schuur bij familie Meijers op de Mijdrechtse Dwarsweg 19, te Wilnis.

De rommelmarkt zal plaats vinden op 2 mei 2015 bij de Hervormde kerk te Wilnis. Kom langs en koop voor maar weinig geld, weer leuke andere dingen!

De opbrengst van de Wilnisse Rommelmarkt zal in zijn geheel gaan het kindertehuis in Adob, in Roemenië. Hier worden kinderen opgevangen en krijgen ze hier de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen.

Dus; Heeft u uw huis nog niet aan kant? Of staan erbij u nog dozen op de zolder die weg kunnen? Ruim het op en breng ze naar de Mijdrechtse Dwarsweg 19, te Wilnis! Spullen kunnen door ons ook worden opgehaald; dit kan u doorgeven via www.rommelmarktwilnis.nl/ophalen


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote voorjaarsschoonmaak voor de Wilnisse Rommelmarkt

Het is weer zo ver; De grote voorjaarsschoonmaak komt er weer aan. Het is weer tijd dat we ons huis aan de kant maken en gaan opruimen! De zolder staat ondertussen weer vol met dozen. Spullen die jaar in jaar uit weer worden bewaard, maar waarom? Want wanneer pak je … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: